Finbesök

Nu har jag och Kevin haft finbesök av bästaste Veronica.
Han trivdes väldigt bra även i hennes famn :)

-Kevin 20091130 | | Kommentera |

En månad

Japp i dag blir Kevin en hel månad gammal, stora killen ♥

I går var vi som sagt hos ortopeden med Kevin, de hittade ingenting att anmärka på så det var ju bra. Sen gick vi vidare till Neo för vägning, mätning och en läkare fick kolla på honom. Allt såg bra ut och han räknas nu som en fullgången bebis, så vi blev utskrivna därifrån. Växt hade han gjort också. Vägde 3115g och mätte hela 52cm.

Efter det blev det en tur till Volvo för att kika lite. Vi har kommit fram till att en större bil inte hade gjort något. Framför allt skulle jag vilja ha en bil där jag kan ha Kevin fram. Ska jag ha honom fram i min bil måste vi ju koppla ur airbagen och det skulle visst kosta fem tusen för att få den ur kopplad och sen ytterligare fem tusen för att få den i kopplad igen. Nej tack. Sen är den lite trång också. Vi får in barnvagnen i bagaget, men det är precis. Men vi får se, förhoppningsvis kan Anders byta bil snart. För jag gillar ju trots allt min bil ;)

Sen blev det även en sväng på Babyproffsen. Skulle byta en skötväska som jag fick i julklapp. Sen kunde jag inte låta bli att köpa en fin body och två söta nappar till Kevin. Något ska man väl ha när mn fyller en månad? ;)

Nu ska jag göra ett litet röj här hemma. Det är grejer tamejfan överallt. Fattar inte vad jag ska få plats med allt. Lär ju behöva lite mer förvaringsutrymmen här hemma. Nåja, det får vi ta sen när vi har tagit tag i alla andra hundra grejer vi har att göra. Men ett litet röj måste jag allt göra, Veronica kommer hit sen och då kan det ju inte se ut hur som helt heller. Sen i eftermiddag ska vi åka till jobbet en sväng, Annette ringde och frågade om jag hade möjligheten att komma förbi i eftermiddag och självklart har jag det :)

Mycket nöjd med skötväskan, där får vi plats med alla nödvändigheter man måste ha ;)

-Kevin 20091130 | | Kommentera |

Tisdag

Godmorgon vänner! Här är vi bannemej uppe tidigt i dag. Eller i alla fall jag och Kevin, Anders sover fortfarande. Tanken var att kliva upp vid sju, men vid kvart i sex var det matdags för lilleman och då tyckte jag det var lika bra att gå upp. Ingen idé att somna om för att gå upp en timme senare, då blir man ju bara tröttare. Så nu har jag hunnit med morgonkaffe och bloggläsning i lugn och ro, med Kevin sovandes brevid i soffan. Mysigt!

Idag blir det en tur till Borås. Läkarbesök som står på schemat, somsagt, hoppas att det går bra och att det inte är några konstigheter, så lilleman kan bli utskriven från Neo. Sen blir det kanske ett besök i någon trevlig butik. Får se vad vi orkar med helt enkelt.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp