Söndag

Första advent i dag då. Känns inte alls så faktiskt. Undra om den rätta julstämingen kommer att infinna sig i år över huvudtaget? Nåja, jag hoppas bara att bebis mår bra när den kommer ut och att vi är hemma till jul. Det vore mysigt.

I morses var vi nere och gjorde en ctg-kurva (precis som varje dag), bebis hjärta slog fint och jag har även börjat känna av lite sammandragningar. I morgon när vi ska dit får vi förhoppningsvis reda på lite mer exakt när det blir snitt. Att bara få veta ett datum ska bli skönt, för det är jobbigt att bara gå och vänta och inte veta.

Nu har vi tagit oss hemmåt en sväng i alla fall, lämnat tvätt och lite såna nödvändigheter. Fick även slängt upp lite adventsljustakar och julgardiner i alla hast. Kan ju vara trevligt om det ser åtminstone lite julfint ut när vi väl kommer hem.

Nu ska jag se om Anders har jobbat färdigt med det han skulle, så blir det nog en sväng förbi hos mor och far och säga hej innan vi åker tillbaka.
-Vardagsbetraktelser | | En kommentar |

Fredag

Godmorgon vänner! Eller ja, vi har vart vakna sen strax innan åtta. Har hunnit med frukost och vart nere och tagit blodprov. Inte roligt alls att bli stucken, men jag antar att det bara är att vänja sig.

Nu har vi ungefär två timmar att slå ihjäl innan vi ska ner till specialmödravården och köra dagens ctg-kurva. Sen tänkte jag kolla med dem där nere om jag kan få åka hem en sväng under dagen. Vore så himla skönt om det så bara är för ett par timmar. Nåja, vi får se vad de säger.

Hoppas allt är bra med er!
-Vardagsbetraktelser | | En kommentar |

Tisdag

Hej vänner och tack för fina kommentarer. Det värmer :)
Natten har vart lugn och jag har faktiskt sovit riktigt gott. Lite skönare sängar här än vad de har på förlossningen. Och tur är väl det eftersom vi kommer att spendera en hel del tid här de närmaste dagarna. Lite långtråkigt, men jag har ju i alla fall dator, telefon och sällskap av Anders. Skönt det.

I dag ska vi ner och göra lite kontroller och se så att allt fortfarande är bra. Sen ska vi även få göra ett studiebesök på Neonatal-avdeleningen eftersom vi kommer att få vara där ett tag sen. Kan ju vara skönt att komma dit och se hur det är där.

Kolla in hos Anders också, han uppdaterar en del i sin bogg!
-Vardagsbetraktelser | | 2 kommentarer |
Upp