Onsdag - Babysång

Godmorgon hörrni! Vart fan tog det fina vädret vägen då? Grått och regnigt ute. Nåja, hoppas solen hittar hit till helgen i alla fall. Ska bli riktigt skönt med långhelg och att ha Anders hemma :) I helgen ska vi planera dopet också, för nu är ju inbjudningarna utskickade, så nu är det bara att sätta i gång. Det blir nog bra med den saken.

I dag är det babysång igen, så vi ska ta och promenara dit (jätte kul när det regnar). Trevligt att komma ut lite i alla fall. Sen får vi se vad som händer efteråt, kanske blir det lite fika. Och sen kanske vi tar oss en sväng till Vårgårda och hälsar på hos Kevins morfar, eftersom Anders ska dit och hjälpa honom med något.

Nä nu får vi nog börja och göra oss i ordning, packa skötväskan och så om vi ska komma i väg i tid. Det tar ju alltid lite längre tid med barn ;)

-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Tisdagsmys?

Ja i dag skulle det minsann bli tisdagsmys. Det började ju bra i alla fall. Vi lagade tacos tillsammans som vi sedan åt. Sen tog myset slut i samma sekund som hockeyn började sädans. Hockey är inte tisdagsmys. Så nu sitter Anders som klistrad framför tv:n (vilket i sig är ganska lustigt eftersom han aldrig annars är speciellt intresserad av hockey, eller annan sport heller för den delen) och jag sitter här med min dator i knät. Så himla mysigt.

Nä, jag tror faktiskt att jag ska ta och krypa ner i sängen.
-Vardagsbetraktelser | | En kommentar |

Bad och gröt

Godkväll mina vänner! I dag har vi som sagt vart på bvc. Kevin väger nu 5690g och längden minns jag faktiskt inte riktigt, men jag tror att det vad 61cm. Tycker dock att han hade kunnat ökat lite mer i vikt. Men det går ju inte att tvinga i honom mat heller.

Nu i kväll provade vi att ge honom några skedar banangröt och det tyckte han var riktigt gott och hade nog gärna ätit mer, sen åt han dessutom upp en hel flaska (165ml) ersättning också, vilket han nästan aldrig gör. Men jag vet inte riktigt hur mycket gröt jag vågar ge honom, är rädd att magen ska balla ur. Tänkte att han skulle få ett par skedar varje kväll i en veckas tid och sen kanske han kan få bara gröt som kvällsmål. Om någon har tips så dela gärna med er :)

Innan Kevin fick kvällsmat så tog vi ett bad i bakaret tillsammans jag och Kevin. Det tyckte vi båda två var väldigt mycsigt, så det var inte sista gången.

Jag är så stolt över min duktiga lilla kille ♥
-Kevin 20091130 | | 2 kommentarer |
Upp