Fredag

Godmorgon vänner! Fredag och full fart mot helg. Ska bli riktigt skönt känner jag. Vi har fortfarande en del att ta tag i här hemma. Inget som nödvändigtvis måste göras just nu men som jag ändå gärna vill få gjort. Så som att skruva upp handtag i badrummet, röja ur kontor och skruva ihop bebis byrå. Anders är lite svårstartad bara ;)

Idag blir det en lugn förmiddag för mig och Kevin. Sen när Anders kommer hem hade vi tänkt ta en tur till stan. Det får nog bli ett besök i Vårgårda också. Fredagsmys (nästan) hela dagen :)

-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Torsdag

Godmorgon! Denna dagen började bra, förutom att jag var sinnessjukt trött när klockan ringde. Men vill man vara fin får man lida pin ;) Jag och Kevin har nämligen vart och klippt oss nu på morgonen. Så nu är vi båda fina i håret.

Idag är Kevin tillbaka på dagis, så jag ska passa på att få lite gjort här hemma. Det obligatoriska torsdagsstädet står på schemat. Känns inte så lockande just idag. Men med lite bra musik så ska det nog gå bra :)
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Nerver

Dagarna fortsätter att rulla på och nerverna börjar sakta men säkert komma. Jag börjar nu inse att jag faktiskt ska genomgå en operation väldigt snart och det är ingenting jag ser fram emot. Självklart ser jag fram emot att äntligen få träffa vår bebis som har vuxit i min mage i nio månader, men allt runt omkring hade jag mer än gärna sluppit. Jag avskyr sjukhus, och nålar är bland det värsta jag vet. Att då veta att de faktiskt ska skära och sy i mig känns fruktansvärt skrämmande. Dessutom kan jag fortfarande komma ihåg precis hur det kändes sist. Fast den gången gick allt så fort så jag hann aldrig oroa mig så mycket för saker som kan gå fel. Nu har jag haft ett tag på mig att förbereda mig och än är det flera dagar kvar. Men hur förbereder man sig för något som man känner rädsla inför?

Sen att veta att jag aldrig kommer att få uppleva en förlossning på det sättet jag alltid har tänkt mig känns också jobbigt. Jag trodde att jag hade lyckats förtränga dessa känslor. Det viktigaste är ju ändå att bebisen kommer ut och mår bra. Men det ligger ändå där och gnager någonstans i mig. När jag väntade Kevin så såg jag fram emot förlossningen med spänning och kände mig förväntansfull inför den. Nu blev det som det blev och visst gick det bra. Jag tänkte då att vi kunde få uppleva en förlossning med nästa barn istället, för att sedan få reda på att kommande barn också måste förlösas med kejsarsnitt.

Mycket är det som snurrar i huvudet nu. Men det finns ju inte så mycket att göra förutom att gilla läget. På ett sätt hade det vart skönt om det satte igång nu så att vi var tvungna att åka in direkt. Då hade jag i alla fall sluppit gå och oroa mig och vara nervös de dagarna som återstår.


-Graviditet 2 | | Kommentera |
Upp