Måndag

Godmorgon! Måndag och ny vecka, fast de flesta är ju lediga idag och i morgon också. Anders jobbar dock både idag och i morgon. Skittråkigt, men nödvändigt. Kevin fick gå till dagis idag, dels för att han tycker det är roligt och dels för att jag kan passa på att få lite ordning på hemmet medan han leker av sig ett par timmar. Win-win situation ;)

Vi har haft en himla bra helg i alla fall. I fredags åkte vi till Vårgårda och tog en promenad med mamma och på kvällen var vi på kalas hos min morfar. I lördags fyllde jag år och det jag hade önskat mig var en sovmorgon, dock vaknade jag tidigast av alla. Sen gick vi ut och klippte häcken och tog en liten promenad. Avslutade dagen med grill och lite öl tillsammans med Jossan och Marie. Mycket trevligt! Igår packade vi in barnen i bilen och åkte till Alingsås för att besöka Nolhagaparken och titta på djuren. Det tyckte Kevin var mycket roligt så det får vi göra flera gånger :) På vägen hem stannade vi till i Vårgårda och fikade. När barnen somnat grillade vi och myste i soffan. Helgen kunde knappt bli bättre.

Idag ska jag som sagt röja upp här hemma. Sen när vi hämtat Kevin kanske vi åker till Vårgårda en sväng, beroende på om de är hemma och vill ha dit oss ;) Om inte så åker vi nog i alla fall och säger hej till Anders på jobbet.

-Vardagsbetraktelser | | 2 kommentarer |

Fredag

Godmorgon! Härligt med fredag, tydligen är det långhelg också? Hur som helst ska det bli skönt med helg och kvalitetstid med familjen!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska ta oss för, kanske blir det en tur till Vårgårda för promenad med mamma. Annars blir det till att greja lite här hemma och gå ut en sväng. Ikväll ska vi till min morfar på kalas eftersom han fyller år idag. Det blir trevligt.

I morgon är det min tur att fylla år (jag försöker förtränga detta och intala mig att jag fortfarande kommer vara tjugofyra). Det enda som står på önskelistan är en sovmorgon och en fin dag tillsammans med familjen. För min familj är allt jag någonsin önskat mig och lite till ♥

-Vardagsbetraktelser | | En kommentar |

Torsdag

Godförmiddag! Har haft en effektiv morgon och redan hunnit städa hela lägenheten och kört två maskiner tvätt. Man hinner med mycket när man tvingas upp tidigt på morgnarna ;) Så nu kan vi ta det lugnt en stund innan vi ska hämta Kevin. Måns ligger och rullar runt på golvet och sitter och njuter av en kopp kaffe. Blev lite ledsen i morse när jag insåg att kaffet var slut. Som tur är fanns det snabbkaffe, men det är ju inte direkt något att hurra över. Men nu har min älskling levererat riktigt kaffe :)

Idag hoppas jag att det kommer ett paket med gardiner till Måns rum. Det var inte det lättaste att hitta snygga kappor, så nu fick det bli ett par svarta. Det får duga så länge. För nu vill jag ha upp dem så att det blir lite mer ombonat där inne så att han kan flytta in. Nu vill vi ha vårt sovrum i fred ett tag :)
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp