Tapetsering

Idag fick jag och Anders gjort ett par timmar i huset medan barnen var hos mormor och morfar. Vi började tapetsera i vardagsrummet och fick färdigt ungefär halva. Och vilket bra team vi är, det gick smidigt och fort. Blev nästan förvånad över att vi inte blev osams en endaste gång ;) Fick även börjat montera ihop vår sängstomme för att se hur vi ska ha den så att vi kan köpa sängbord när vi åker till Ikea nästa vecka. Trodde inte vi skulle behöva åka dit mer på ett bra tag, men kom på att lite gardinstänger kan ju vara trevligt att ha och sen behövs handtag till alla garderober.
 
Om en vecka ska vi flytta in, men just nu har jag jäkligt svårt att tro att vi ska hinna bli klara. Att renovera ett helt hus samtidigt som man har två små barn är inte den bästa kombinationen. Det tär på det mesta kan jag lova.
 
 
 
 
-Vardagsbetraktelser | | En kommentar |

Fredag

Godförmiddag! Nu har bloggen stått orörd alldeles för länge känns det som. Men jag har varit upptagen med att fira jul, umgås med nära och kära, renovera och flyttpacka. Men nu ligger båda barnen och vilar och Anders är i huset, så då gäller det att passa på.
 
Julen har varit toppen. Barnen var nöjda och glada mest hela tiden. Tomten kom med en massa fina julklappar och vi njöt av god mat med våra familjer, både på förmiddagen och på kvällen. På juldagen bjöds det på middag hos svärföräldrarna och annandagen spenderade barnen med mormor och morfar och jag och Anders i huset. En ganska så perfekt jul med andra ord!
 
I huset går det undan och snart kan vi äntligen flytta in. Vi siktar in oss på nästa helg. Så nu är det full fokus på att få det färdigt. Anders, pappa och svärfar sliter för fullt. Jag och barnen packar allt som vi kan klara oss utan. Och jag längtar så tills vi har flyttat och blivit av med lägenheten. Framförallt så längtar jag tills vi slipper dubbla kostnader, för det har varit en aning tajt. Speciellt med tanke på födelsedagar och julen. Men det har ju gått bra. År 2013 kommer bli ett bra år känns det som. Ordning och reda på det mesta :)
 
Bjuder på två Intagram-bilder tills jag orkar tömma kameran.
Tomtar på uppesittarkväll hos mamma och pappa.
Glad kille på julaftonsmorgon.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

God Jul

Ville bara kika in och önska en en god jul! Hoppas att ni får en fin julafton med nära och kära. Det ska vi ha. Ta hand om varandra och kör försiktigt om ni ska ut och åka. Tänk på att det alltid är någon som väntar på dig!
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp