Onsdag

Hej hej! Denna dagen började alldeles för tidigt. Strax efter halv fem vaknade Kevin och ville inte somna om, varken i sin säng eller i vår säng. Strax efter fem insåg jag att det inte skulle bli någon mer sömn så det var bara att kliva upp och ladda kaffebryggaren. Efter en stund kom Anders och Kevin ner, men Måns sov gott till sju. Kommer bli en tidig kväll här idag känner jag.

Nu på förmiddagen har vi vart i Borås hos sjukgymnasten med Måns. Hon var nöjd över hans framsteg så nu behöver vi inte komma tillbaka dit om inte vi själva vill. Nu gäller det bara att belasta hans huvud så lite så möjligt så att den platta sidan får chans att rätta till sig. Hon rekommenderade en Bumbostol till honom, så det ska vi skaffa en.
Jag och Kevin passade också på att springa in en snabbis på Babyproffsen. Han fick välja en ny snutte i hopp om att vi ska kunna byta ut den han har, för den kommer nog inte överleva en tvätt till. Får se hur det går, just nu sover han middag med både den nya och den gamla.

När Kevin vaknar ska vi göra pannkakor och sen tror jag det blir en ganska lugn eftermiddag här. Välbehövligt efter den tidiga morgonen.
-Vardagsbetraktelser | | En kommentar |
Upp