Tre år

Idag är det tre år sedan vårt liv förändrades totalt.
Det är tre år sedan Kevin bestämde sig för att göra entré en regnig måndagsmorgon. Han fick en väldigt tuff start i livet, men han var viljestark och envis redan då och nu sitter vi här tre år senare. Lika envis och bestämd. En alldeles fantastisk lite människa som jag älskar oändligt och villkorslöst.
 
Grattis på födelsedagen min älskade Kevin ♥
Den allra första bilden på Kevin.
Och en bild tagen nu på morgonen.
-Kevin 20091130 | | Kommentera |

Onsdag

 Godkväll! Äntligen lugnt och tyst efter en gnällig dag. Jag tror att det är fler tänder på väg i Måns lilla mun, han har varit allt annat än nöjd i dag. Kevin har inte heller varit jätte nöjd och mest varit trotsig, och vilket humör ungen har. Undra vart han fått det från? Men nu sover de gott och vi laddar för en bättre dag i morgon. Vissa stunder kan de få mig att vilja slita av mig mitt hår, men vad jag älskar dem. Mer än alla ord i världen kan beskriva!
 
Lite nytta har vi i alla fall fått gjort idag. Vi har gjort lite adventsfint, bytt gardiner och satt upp ljusstakar. Hade egentligen inte tänkt göra det eftersom vi förhoppningsvis flyttar innan jul. Men jag ångrade mig, lite julkänsla måste vi ju hinna få innan jul. Men nu kör vi på för fullt i huset för att kunna vara inne till jul.
 
Just nu är Anders i huset och målar vårt badrum. Vi ska ju inte renovera det riktigt än, men lite färg för att fräscha upp det behövs verkligen för det är allt annat än vackert. Själv sitter jag och smuttar på en iskall öl. Helt enkelt för att jag tycker att jag är värd det efter denna dagen.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Måndag

Godmorgon!Vaknade strax efter fem av att tv:n sattes igång. Eftersom Anders åkte till Stockholm igår kväll och jag ogillar att sova själv så lät jag Kevin sova kvar i vår säng i natt. Och ja, han tyckte väl att vi hade sovit färdigt så fort klockan passerat fem, så det var bara att kliva upp. Måns sover fortfarande, så än är det ganska lugn och tyst. Kaffe och dator för mig och iPad för Kevin. Perfekt!
 
Funderar på om jag ska börja plocka fram adventsljusstakarna idag. Något tidigt kanske, men ser att en del grannar har satt upp sina och det ser ju så mysigt ut. Hade först tänkt strunta i det eftersom vi ska flyttpacka och greja. Men nej, de måste upp för att vi ska kunna få lite julkänsla mitt i kaoset. Får se om jag får tid till det idag.
 
Igår var barnen hos mormor och morfar och jag och Anders tillbringade ett par timmar i huset. Vi målade garderober och la golvet i vårt sovrum och började med golvet i Måns rum. Nu börjar det verkligen hända grejer där ute. I veckan måste vi bestämma och beställa de tapeter som är kvar och bestämma oss för ett golv till vardagsrummet. Det måste bli gjort nu.
 
Bänkskivan har kommit på plats. De har även lagt klart golvet i köket (inte färdigt på bilden).
Golvet i vårt sovrum.
Och golv till båda barnens rum.
-Vardagsbetraktelser | | En kommentar |
Upp