Tisdag

Godmorgon! Jag förstår inte hur jag har kunnat bli så morgontrött. När jag blir väckt vid sju känns det som mitt i natten, även fast jag somnat typ klockan nio kvällen innan. Kanske beror det på den jäkla förkylningen som vägrar släppa taget. Nåja, det är ju bara att kliva upp ändå.
 
Nu har Måns precis somnat. Han brukar ju alltid sova en stund direkt när vi lämnat Kevin på dagis. Men idag ville han minsann inte somna när jag bar upp honom till sin säng. Vi kurade ner oss i soffan istället och det tog knappt fem minuter så hade han somnat i min famn. Det är inte så ofta det händer, men det är så himla mysigt när det väl gör det. Dock blir det ju inte så mycket gjort. Men nu ligger han i sin säng. Jag ska dricka upp mitt kaffe och sedan ta tag i tvättberget.
 
Mysigt!
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Måndag

Godmorgon! Ännu en helg har passerat och en ny vecka har påbörjats. Det går så fruktansvärt fort så man hänger ju nästan inte med.
 
Vi har haft en bra helg i alla fall. I fredags eftermiddag blev det en sväng till stan då vi behövde köpa skor till barnen. Hittade inget bra till Kevin men Måns fick sig ett par i alla fall, så nu behöver han inte frysa om fötterna. För en gångs skull blev det lite nytt till mig också och det händer ju inte alltför ofta. Men ett par byxor, två toppar och ett par stövlar fick jag med mig hem. Välbehövligt. Sedan stannade vi till i Vårgårda på en snabbfika innan vi åkte hem.
 
I lördags hade vi städdag med grannarna här hemma. Jag lämnade barnen med Anders och passade på att göra lite ärenden istället. Sedan blev det en sväng ut till huset där vi fick röjt upp lite utomhus. På kvällen lämnade jag man och barn hemma och åkte på tjejmiddag för att fira Veronicorna. Mycket trevligt :)
 
Igår var vi i huset och grejade hela dagen medan barnen fick vara hos mormor och morfar. Vi fick skruvat ihop de sista köksskåpen, så nu är det färdigt för att sättas på plats. Jossan och Marie kom också förbi. Marie spacklade sovrummen och Jossan kollade så att vi skötte oss ;) Sedan kom mamma och pappa med barnen och då blev det lite fika i husvagnen innan vi åkte hemåt. Två trötta barn somnade tidigt och jag och Anders var inte så himla långt efter.
 
Förmiddagen idag blir nog ganska lugn här hemma, lite plock och och tvätt. I eftermiddag ska vi försöka komma ut till huset och måla lite fönster och så, för snart kan vi börja tapetsera och då är det skönt att ha det gjort.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Fredag

Godmorgon!Fredag och full fart mot helg och det är ju alltid trevligt. Dock kunde det ha varit bättre. Varför ska jag alltid bli sjuk när jag har något roligt inplanerat (allra helst när det är helg också)?! För två veckor sedan fick vi ställa in Måns ettårskalas eftersom jag så lämpligt blev sjuk. I morgon är jag bjuden på fest för att fira Veronicorna som fyllt/fyller år. Vad händer? Jo, jag blir sjuk såklart. Har ägnat natten åt att hosta upp mina lungor och typ allt maginnehåll. Yeay. Så jag håller tummarna för ett mirakel och att jag vaknar upp frisk och pigg i morgon.
 
Denna förmiddagen blir lugn, i den mån det går. Måste dock städa lite då det ska vara en visning till här i eftermiddag. Men det går nog rätt fort då vi knappt har varit hemma sedan visningen i tisdags, så det är fortfarande fint här med undantag för alla leksaker på golvet. Behöver också komma in till stan då barnen är i akut behov av vinterskor. För nu blev det visst skit kallt ute. Det enda jag vill göra är att lägga mig i soffan och dra en filt över huvudet. Ge mig styrka!
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp