Onsdag

Godmorgon! Idag är en trött dag känner jag. Hade gärna velat sova lite längre, men halv sju var det bara att kliva upp eftersom Anders skulle iväg och låsa upp huset för snickarna. Kevin är också trött, vilket inte är så konstigt med tanke på att han vaknade typ fyra i går morse, sov fyrtio minuter på dagen och inte somnade förrän vid tio på kvällen. Men vakna tidigt skulle han ändå. Blir en spännande dag med andra ord. Måns sover fortfarande.
 
Igår blev det en sväng till Ikea, därav den sena kvällen för barnen. Kevin var med farmor och farfar och Måns fick hänga med oss. Vi fick köpt oss nya sängar och en ny sängstomme. Nu längtar man ännu mer till huset är klart och vi flyttat in. Men än är det ju kvar att göra. Idag måste vi beställa tapeter till barnens rum och ta hem lite nya prover.
 
Idag ska jag och barnen åka till Vårgårda och passa valparna. Sedan ska vi försöka få lägenheten fotograferad så att den kan komma ut till försäljning. Skönt att få ut den så fort som möjligt så att man slipper stressa upp sig för det.
 
Ny säng. Ser sjukt inbjudande ut just nu. (Bild: Ikea)
-Vardagsbetraktelser | | En kommentar |
Upp