Onsdag

Godmorgon! Idag är en trött dag känner jag. Hade gärna velat sova lite längre, men halv sju var det bara att kliva upp eftersom Anders skulle iväg och låsa upp huset för snickarna. Kevin är också trött, vilket inte är så konstigt med tanke på att han vaknade typ fyra i går morse, sov fyrtio minuter på dagen och inte somnade förrän vid tio på kvällen. Men vakna tidigt skulle han ändå. Blir en spännande dag med andra ord. Måns sover fortfarande.
 
Igår blev det en sväng till Ikea, därav den sena kvällen för barnen. Kevin var med farmor och farfar och Måns fick hänga med oss. Vi fick köpt oss nya sängar och en ny sängstomme. Nu längtar man ännu mer till huset är klart och vi flyttat in. Men än är det ju kvar att göra. Idag måste vi beställa tapeter till barnens rum och ta hem lite nya prover.
 
Idag ska jag och barnen åka till Vårgårda och passa valparna. Sedan ska vi försöka få lägenheten fotograferad så att den kan komma ut till försäljning. Skönt att få ut den så fort som möjligt så att man slipper stressa upp sig för det.
 
Ny säng. Ser sjukt inbjudande ut just nu. (Bild: Ikea)
-Vardagsbetraktelser | | En kommentar |

Femtio

Veckans Måns ♥
 
-Måns 20111011 | | Kommentera |

Tisdag

Godmorgon! Helgen gick alldeles för fort, precis som den brukar. Men vi fick en hel del gjort i huset i alla fall, nu kan vi inte göra så mycket mer inomhus förrän vi köpt tapeter, golv och sånt. Fick även röjt lite buskar utomhus, men det finns fortfarande en hel del kvar att göra ute. Vi har också hunnit med lite trevligt umgänge i helgen. Ett par öl med Jossan och Marie på lördagskvällen och middag hos mamma och pappa på söndagen.
 
I eftermiddag är planen en tur till Ikea för att köpa en säng som de så lägligt har kampanj på. Och eftersom vi just nu får köpa stommen för halva priset så är det bara att pallra sig iväg. Alla pengar som kan sparas ska sparas, för vi har en hel del att slänga pengar på som det är redan ;)
 
Nu ska jag försöka få Måns att sova en stund så han är pigg när vi ska hämta Kevin. Han somnade en stund i vagnen förut, men inte tillräckligt länge. Och kliver man upp vid fem (när Kevin väckte oss allihop) så behöver man allt ta igen lite sömn på förmiddagen. Jag hade också behövt det känner jag, men jag har annat som jag måste ta tag i.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp