Ändrade planer

Suck och pust! Nu vet jag varför jag känt mig så slö och orkeslös de senaste dagarna. Efter att jag hade vikt tvätt och röjt undan i köket kände jag mig alldeles kallsvettig och öm i kroppen. Hej feber. Du är fan inte välkommen. Nu sitter jag under en filt i soffan och tycker synd om mig själv. Allt jag önskar mig just nu är en badkarspropp. Ett varmt bad brukar hjälpa mot det mesta. Istället ska jag förbereda lunch (värma matlåda?) till barnen om en stund för att sedan skicka iväg dem till dagis. Sen ska ja dö en stund i soffan istället för att åka till jobbet. Vila och äta ipren så att jag förhoppningsvis kan jobba i morgon. Jag orkar inte vara sjuk och jag orkar definitivt inte vara hemma!
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Onsdag

Godmorgon! Eller ja, här var det morgon tidigt. Alldeles för tidigt. Strax innan sex vaknade Måns, tog in honom till vår säng men han var pigg och strax efter sex var det bara att kliva upp. Nu ligger han dock och vilar lite så att han orkar med dagis sen. Det ska bli riktigt skönt att åka till jobbet sen känner jag. Efter fyra dagar ledighet så klättrar både jag och barnen på väggarna.
 
Nu blir det kaffe innan jag ska ta hand om tvätten och packa ner extrakläder till barnen. Hade även behövt ta en sväng med dammsugaren, men jag tror jag skiter i det.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Tisdag

Godförmiddag! Idag bjöd barnen på en liten sovmorgon och väckte mig halv åtta istället för halv sju. Anders smet iväg redan vid halv sex i morse då han åkte iväg till Stockholm över dagen för att besöka en mässa. Kevin hade vaknat då men sedan somnat om. Det tackar jag för.
 
Helgen gick som vanligt alldeles för fort. Men den bjöd på fint väder och vi har hunnit med en del. Blev ett besök på leklandet på lördagen och sedan fika i Kvinnesta. På kvällen hängde jag hos Jossan och Marie. Söndagen spenderade vi mestadels ute och fick röjt ur pannrummet och städat ur  vårt uterum. Sedan kom mamma och pappa och premiär-fikade där innan vi körde hem deras husvagn som stått hemma hos oss. Blev även en fika i solen medan grabbarna turades om att testköra (åka med) morfars fyrhjuling.
 
Denna veckan börjar med ledighet både igår och idag och sedan väntar tre sena pass innan det är helg igen. Just nu sover Måns och Kevin ligger i vår säng och tittar på tv. Jag passar på att göra så lite som möjligt innan jag ska börja fundera på lunch. Sen får vi se vad vi hittar på idag.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp