Onsdag

Godmorgon! Vid sju i morse när Anders väckte mig kände jag att jag inte alls hade sovit färdigt. Måns tyckte nämligen det var lämpligt att vakna strax innan fem. Han somnade dock om efter en flaska välling. Men jag blir så trött när man bara hinner somna till en liten stund innan det är dags att gå upp igen. Nåja, det var ju bara att kliva upp.
 
I eftermiddag är det dagis och jobb som gäller. Fram tills dess tänker jag inte göra mer än nödvändigt. Huset är egentligen i stort behov av städning, men jag orkar verkligen inte. Tänkt vad skönt det vore att komma hem från jobbet till ett nystädat hem. Men det kommer ju tyvärr inte städa sig självt och förmodligen kommer ingen annan i familjen att göra det heller.
 
Nu ligger båda barnen och vilar lite och jag dricker kaffe. Får väl se om jag gör något mer under tiden, men det är ju ganska skönt att bara sitta här :)
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Måndag

Godmorgon! Så var det återigen ett par dagar sedan sist. Börjar se ett mönster här. Inser att jag typ bara uppdaterar bloggen på måndagar och onsdagar ;)
 
Helgen tog slut lika fort som den började. I fredags fick jag åka hem från jobbet redan vid tolv eftersom dagis hade ringt. Måns hade lite feber och Kevin hade varit lite gnällig. När jag väl kom hem och båda barnen hade vilat en stund var de glada och pigga. Så typiskt.
 
Annars har helgen varit fin. I fredagskväll var Jossan och Marie här. Vi planerade en kryssning över ett par öl. Så i april ska vi fyra åka på finlandskryssning. Kommer bli grymt roligt! I lördags packade vi in oss i bilen och åkte till Alingsås för att handla på Maxi och på vägen hem bjöd vi på lite sen lunch hos mamma och pappa. Söndagen spenderade vi mest här hemma. Var ute och åkte en sväng och sedan blev det ett söndagsbad för barnen i Vårgårda. Anders har även hunnit med att måla och greja i källaren så att de kan greja och göra färdigt med vattnet. Hoppas de kommer i veckan.
 
Idag skulle jag egentligen ha varit ledig. Men de hade problem med att få in folk, så jag ska jobba i eftermiddag. Känns ganska skönt eftersom att jag inte skulle ha jobbat förrän på onsdag annars.
 
Såhär "hängig" var Måns i fredags.
Bilturen i går resulterade i en dikeskörning. Heja Anders ;)
Kevin fixar lite sallad till middagen.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Onsdag

Godförmiddag! Idag är jag helt sjukt trött. Just nu ångrar jag lite att jag har tagit ett extra jobbpass i eftermiddag. Men det ska nog gå bra. Vila får jag väl göra i morgon, så gott det går med barnen hemma vill säga. Dessutom börjar jag känna mig lite halv krasslig. Inte okej!
 
Barnen har piggnat till så just nu är det high life här hemma kan man säga, så lite skönt ska det faktiskt bli att få åka till jobbet sedan trots tröttheten ;) Innan jobbet har jag en massa tvätt att vika, plockandet av saker sparar jag till Anders tror jag. För inte ska väl jag behöva göra allt?
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp