Måndag

Godmorgon! Så var det återigen ett par dagar sedan sist. Börjar se ett mönster här. Inser att jag typ bara uppdaterar bloggen på måndagar och onsdagar ;)
 
Helgen tog slut lika fort som den började. I fredags fick jag åka hem från jobbet redan vid tolv eftersom dagis hade ringt. Måns hade lite feber och Kevin hade varit lite gnällig. När jag väl kom hem och båda barnen hade vilat en stund var de glada och pigga. Så typiskt.
 
Annars har helgen varit fin. I fredagskväll var Jossan och Marie här. Vi planerade en kryssning över ett par öl. Så i april ska vi fyra åka på finlandskryssning. Kommer bli grymt roligt! I lördags packade vi in oss i bilen och åkte till Alingsås för att handla på Maxi och på vägen hem bjöd vi på lite sen lunch hos mamma och pappa. Söndagen spenderade vi mest här hemma. Var ute och åkte en sväng och sedan blev det ett söndagsbad för barnen i Vårgårda. Anders har även hunnit med att måla och greja i källaren så att de kan greja och göra färdigt med vattnet. Hoppas de kommer i veckan.
 
Idag skulle jag egentligen ha varit ledig. Men de hade problem med att få in folk, så jag ska jobba i eftermiddag. Känns ganska skönt eftersom att jag inte skulle ha jobbat förrän på onsdag annars.
 
Såhär "hängig" var Måns i fredags.
Bilturen i går resulterade i en dikeskörning. Heja Anders ;)
Kevin fixar lite sallad till middagen.
 
-Vardagsbetraktelser | |
Upp