Måndag

Godmorgon!Måndag idag och vi sparkar igång sista semesterveckan. Anders är iväg och jobbar (skräll) och har tagit Kevin med sig. Måns passade på att ge mig sovmorgon när vi var ensamma hemma. Dock ringde Anders och väckte mig klockan nio och när jag klev upp vaknade Måns också. Men det var himla skönt!
 
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det beror väl på när Anders behagar att sluta jobba. Vill hitta på något nu sista veckan men vet inte vad. Vi har dessutom tusen saker att göra här hemma, men det är svårt att få ihop det med två barn som blir uttråkade av att bara vara hemma och på kvällarna när de somnat är man själv helt slut. Ska i alla fall försöka måla lite ikväll, men vi får väl se hur det blir med det.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Lördag

Godmorgon! Igår var en mindre bra dag, men å andra sidan kan inte alla dagar vara bra heller. Det är en hel del att tänka igenom nu. Jag och barnen hade i alla fall en härlig dag, badade och njöt av det fina vädret.
 
Nu ska jag och barnen packa ihop oss och åka till Kvinnestad. Vi ska spendera dagen hos mamma och pappa. Eftersom det är något rally här så stänger de av vägen här utanför så att vi inte kan ta oss någonstans. De stänger iofs av vägen hemma hos mamma och pappa också. Men jag sitter hellre instängd hemma hos dem än här. Anders jobbar väl antagligen hela dagen idag också så det är ju trevligt med lite sällskap.
 
Lite vätskepåfyllning i värmen.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Fredag

Godmorgon! Jag och Anders hade trevligt i Göteborg. Vi gick på stan, åt och drack gott, var på bio och bara tog hand om varandra. Dock började det lite surt då Anders hade bokat fel rum, så vi hade ett enkelrum med en extra säng. Himla romantiskt. Men det blev ju bra till slut ändå.
 
På vägen hem igår stannade vi till på Allum för att att jag skulle kika på lite kläder till mig. Men det slutade precis som vanligt. Kläder till barnen och inget till mig. Sedan åkte vi mot Kvinnestad för att hämta barnen. Det blev fika och ett dopp i poolen innan vi åkte hem. När barnen hade somnat på kvällen åkte Anders och jobbade och kom inte hem förrän tre i natt.
 
Nu är Anders iväg och jobbar igen, precis som han ska göra i morgon också. Verkligen skit kul. Jag och barnen får helt enkelt roa oss på egen hand och hoppas att det inte tar hela dagen. Känns inte som att det är så stor idé att ha semester. Men jag borde ha lärt mig nu att löften aldrig hålls och att de flesta beslut fattas utan att jag blir tillfrågad. Vissa saker förändras aldrig och det börjar bli tröttsamt.
 
Kevin fick en spindelmans-dräkt igår när vi kom hem. Väldigt nöjd kille.
Måns fick en käpphäst som han har pekat på varje gång i leksaksaffären. Han gillar hästar, mammas pojke :)
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp