Söndag

Godkväll! Alldeles snart är även denna helgen slut. Men vad gör det? Om två veckor är det semester.
 
Helgen har bjudit på en hel del. Midsommarafton spenderades först på jobbet och sedan vidare här hemma tillsammans med bror och hans familj. Sill och potatis, jordgubbar och grillat. Glada, lekande barn och sol blandat med regn. Vad mer kan man begära? På lördagen bjöds det på middag hos mamma och pappa i Kvinnestad. När barnen somnat på kvällen påbörjade vi projekt kontor/gäststuga i ett utav uthusen. Fick röjt ur det sista och målat balkar i taket. Passade också på att börja måla utvändigt medan vi ändå var i farten. Jossan och Marie kikade förbi lite senare på en öl och spontangrill.
 
Idag lämnade vi av barnen hos mamma och pappa och sen åkte vi hem och fortsatte målandet. Vi hade tur och fick lite proffshjälp av Marie, så nu har vi kommit en bit på vägen i alla fall. Nu är det bara att köpa mer färg så att vi i alla fall kan måla färdigt två utav uthusen i sommar.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Onsdag

Godmorgon! I morse studsade jag ur sängen när klockan ringde eftersom jag fick för mig att jag skulle jobba tidigt. Insåg dock i samma sekund att jag ju jobbar sent idag. Men det var ju bara att kliva upp eftersom Anders skulle iväg och barnen vaknade.
 
Helgen passerade fort. I lördags blev det som sagt en dagsutflykt till Motala där vi tog emot bror när han kom i mål efter att ha cyklat vätternrundan. Sedan blev det lite grill innan vi begav oss hemåt igen. På söndagen blev det ett besök på djurparken. Och sen var helgen över.
 
Denna veckan startade med två dagars jobb hos Anders. Har sorterat papper och skrivit in grejer i datorn. Nu väntar tre dagars jobb med start i eftermiddag, innan det är helg igen.
 
Bröderna Bus.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Lördag

Godmorgon! Tidig morgon även idag. Måns vaknade halv fem och strax efter det kom Kevin också in till oss. Jag lyckades dock få dem att somna om i sina sängar. Sedan väcktes jag av Anders klockan sex, då var han och Kevin uppe och skulle iväg och fixa någon jobbgrej. Känns ju lite onödigt att de skulle väcka mig då Måns fortfarande ligger och sover. Nåja, jag fick i alla fall dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro :)
 
När Anders och Kevin kommer hem igen ska vi packa in oss i bilen och åka till Motala. Bror håller just nu på att cykla vätternrundan, så vi tänkte åka upp och se honom komma i mål. Det är liksom en liten tradition, något vi gör varje år. Så det blir en trevlig dagsutflykt.
 
Tänkte jag skulle leta fram kameran. Det var alldeles för längesedan jag använde den sist. Det har med andra ord inte blivit så många bilder till barnens fotoalbum och det ger mig lite dåligt samvete. Vill så gärna ha åtminstone deras första år i riktiga fotoalbum, det är inte riktigt samma sak att bara ha bilderna i datorn. Så nu får jag skärpa till mig!
 
Igår var jag tjusig i Kevins hörselskydd när jag skulle klippa gräset. Dock pajade jag gräsklipparen efter bara en liten stund. Vad skönt det hade varit med en liten robot som klippte istället. Nästa sommar kanske :)
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp