Torsdag

Godmorgon! Över en vecka sedan det skrevs något. Men orken har inte funnits. Denna veckan har minst sagt varit skit. Jag har världens förkylning och är så matt och trött i kroppen. I måndags ville jag typ bara lägga mig och dö, men fick snällt åka till jobbet i alla fall. På kvällen ringde Anders mig och sa att jag fick vara hemma på tisdagen. Kevin hade kräkts. Då ville jag lägga mig och dö lite till. Att själv må skit och vara hemma och ta hand om ett sjukt barn samt ett väldigt piggt och friskt barn är skit jobbigt. Dessutom är det sämsta veckan att vara hemma från jobbet, då det inte finns någon som kan hoppa in (därför fick jag jobba i måndags trots förkylning och feber). Jag vet att man inte kan rå för att man är sjuk (eller barnen) men man känner sig kass och får alltid lite extra ont i magen när man behöver stanna hemma från jobbet. Liksom skuldkänslor.
 
Nåja, nu mår Kevin bra igen och även fast jag fortfarande är förkyld så känner jag mig okej. Så nu laddar jag för jobb hela helgen. Måste också ta tag i hemmet som ser för jävligt ut för tillfället. Men det har liksom fått vara så, den energi som funnits har gått till att ta hand om barnen.
 
Nä nu får det bli en kopp kaffe och sen ska jag fundera på vilken ände av kaoset jag ska börja i.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Tisdag

Godkväll! Ny vecka har det hunnit bli igen. Jag har börjat veckan med lite jobb hos Anders och fix här hemma. Och det är väl ungefär vad resten av veckan kommer att bjuda på också. Jobb och allt annat vardagligt.
 
Helgen var fantastisk! Vi har bara njutit och unnat oss av livets goda. Ordentliga sovmorgnar, god mat, god dryck och trevligt sällskap. Malmö levererade dessutom klarblå himmel och typ tjugofem grader varmt. Perfekt väder för att hänga på en uteservering och dricka kall öl. Det här behövde vi verkligen.
 
Lika skönt som det är att komma hemifrån lite ensamma, lika skönt är det att komma hem igen. Om inte skönare. Men man måste få sakna och längta lite efter varandra ibland, det tror jag är nyttigt.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Fredag

Godmorgon! Nu var det ett par dagar sedan det uppdaterades igen. Men jag har varken haft tid eller lust. Veckan har mestadels bestått av jobb och fix hemma.

Nu är barnen lämnade på dagis och jag och Anders sitter i bilen på väg till Malmö för Eurovisions genrep ikväll och lite härlig egentid. Egentligen skulle vi bara vara borta en natt och komma hem i morgon, men nu blir vi borta hela helgen. Barnen är hos farmor och farfar medan vi är borta, så de får nog en rolig helg de också.

Så nu ska vi bara ägna oss åt varandra och försöka att inte sakna barnen alldeles för mycket. Ibland behöver man bara få fokusera på sig själv och bara man och fru!

-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp