Måndag

Godmorgon! Måndag och ny vecka igen. Tiden springer förbi och det är inte ens en månad kvar till julafton. Helt galet. Kanske dags att fundera på julklappar? Men först ska det inhandlas födelsedagspresnter till lördagens födelsedagsbarn. Jag älskar att vi alltid är ute i så god tid. Nåja, det får vi se till att klämma in i veckan.
 
Helgen gick fort. Jobbade över lite i fredags och var inte hemma förrän vid fem. Kvällen fick jag spendera själv då barnen somnade tidigt och likaså en sjuk Anders. Lördagen bjöd på en tur till Falköping utan barn och sedan fika i Kvinnestad på eftermiddagen när vi hämtade hem barnen igen. Kvällen såg ungefär ut som i fredags. Sen igår var det jobb som gällde för min del mellan nio och fem. Kom hem till ett kaos här hemma men dock en något piggare man, så vi kunde avsluta helgen med lite söndagsmys med god mat framför tv:n.
 
Nu är det då ny vecka igen och jobb fram till fredag som gäller. Känner att jag redan nu längtar till helgen och att vara ledig två dagar. Det blir skönt! Men nu ska det tvättas och plockas lite här hemma. Hemmet behöver liksom återställes en aning efter helgen.
 
En fredagstrött Måns.
Och en glad Kevin som provade sin nya overall i lördags.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Onsdag

Godmorgon! Det blir bara längre och längre mellan varje blogginlägg. Men dagarna består mest av jobb och när jag inte jobbar så är det fullt upp med barnen och allt runt omkring.
 
Förra veckan var det jobb sex dagar och denna veckan ser likadan ut. Ska hoppa in och jobba extra på söndag, vilket jag just nu ångrar lite. Men man får ju ställa upp när kollegorna vill vara lediga, det har man igen vid senare tillfälle. Jag har ju sett till att jag blir långledig över jul så nu innan kan jag jobba hur mycket som helst innan känns det som :) Skulle ha jobbat den tjugotredje men eftersom det typ är den "heligaste" dagen för mig vid jul så ringde jag in en extra. Sen insåg jag att om jag tog ledigt den tjugosjunde också så kommer jag att vara ledig från den tjugonde till den första januari, så så fick det bli!
 
Nu blir det lite tvätt och plock här hemma innan det ska fixas med lunch. I eftermiddag väntar dagis och jobb för vår del. Känner mig ovanligt full av energi, hoppas att det håller i sig bara :)
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Tisdag

Godmorgon! Som vanligt är det tomt på inlägg här. Helgen kom och gick alldeles för fort. Men vi har haft kvalitetstid med nära och kära och fick firat alla papporna i söndags. Så man får väl se det som en lyckad helg :)
 
Igår blev det vab med en hängig Måns så jag och barnen stannade i pyamasarna och hägde i soffan hela dagen. Men idag är det dagis som gäller för barnen och för mig gäller jobb de kommande sex dagarna.
 
Nu blir det kaffe och en lugn stund i soffan tillsammans med Kevin medan Måns tar en tupplur.
 
Barnen körde tåg med morfar i helgen.
Måns snyggade till sig lite extra på farsdag.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp