Tisdag

Godmorgon! Hmm... bloggade igår men det det inlägget verkar ha försvunnit. Men det gör inte så mycket för inläggte innehöll inte speciellt intressant ändå.
 
Igår var dagis stäng, så Anders fick komma hem och lösa av mig så jag kunde åka och jobba kvällen. När jag kom hem från jobbet så möttes jag av ett väldigt mörkt och strömlöst hem. Det är väldigt vad mörkt det blir här ute på landet när strömmen går. Vaknade vid ett i natt av att den kom tillbaka, skönt att den inte var borta längre än så.
 
I morse fick vi en liten sovmorgon och klev upp strax efter halv åtta, tack för det! Så nu laddas det inför dagis och jobb i eftermiddag. Ska ägna förmiddagen åt lite tvätt och såntdär nödvändigt ont. Men först får det nog bli en skvätt kaffe till!
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Söndag

Godmorgon! Snart är helgen över och den gick som vanligt alldeles för fort. Men vi har ju hela denna dagen framför oss först. Anders är och jobbar och jag vet inte när han kommer hem, så jag och barnen är ensamma ett par timmar. Frågan är vad vi ska hitta på bara.
 
Igår var vi stan en sväng och fick köpt vinetskor och fodrade gummistövlar till barnen. Nu ska Kevin bara ha ytterkläder också så är vi redo för vinter och kyla, när den nu kommer. På vägen hem blev det en fika hemma hos mamma och pappa. Dagen avslutades med god mat och film i soffan. En ganska så perfekt lördag om det inte vore för vissa detaljer. Ibland får man veta saker som man kanske helst inte vill veta, saker som ställer till det lite.
 
Nåja, nu ska jag plocka här lite. Ska se om jag hittar en skiftnyckel så att jag kan ta loss stödhjulen på Kevins cykel. Här hemma är det nästintill omöjligt att cykla med dem på, så lika bra att ta bort dem och lära sig cykla utan i stället. Får se om vi kan komma ut och göra det idag, det beror lite på barnens humör ;)
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Fredag

Godkväll! Äntligen helg och det känns så himla skönt efter denna veckan. Skönt att kunna ägna sig åt det som verkligen betyder något, familjen. Allt annat känns ganska oviktigt just nu. Dock får det vänta till i morgon. Barnen stupade i säng vid sex och Anders är borta i kväll. Hoppas att han inte kommer hem allt för sent bara, för vi har nästan inte sett varandra sedan i onsdags, utan mest sprungit förbi varandra i dörren. Jag hoppas bara att jag orkar hålla mig vaken. Det blev nämligen alldeles för lite timmars sömn för mig och Kevin i natt.
 
Annars är det mycket som snurrar i huvudet just nu. Lite tankar kring framtiden, tex. vad jag vill bli när jag blir stor. Funderingar om huset och allt som behövs göras och hur och när det ska göras. Funderingar på hur man ska lösa vissa saker och ting utan att ta alldeles för stora risker. Det viktigaste är trots allt att man mår bra och trivs med livet. Allt annat löser sig. Eller?
 
Nej, nu får jag nog stoppa mig själv innan jag går helt bananas ;)
 
 
 
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp