Onsdag

Godmorgon! Fy vad kallt det är ute nu. Anders fick skrapa rutorna innan han åkte till jobbet. Känns lite för tidigt för det tycker jag, det är ju ändå bara september.
 
I söndags tog vi ju tåget till Stockolm jag och Anders. Tåget tog dock dubbelt så lång tid pga ett arbete längs vägen. Min vanliga tur. När vi kom fram blev det en sen middag på Vapiano innan vi däckade på hotellet. Vädligt mysigt att bara vara vi två, gäller att ta vara på de stunderna. På måndagen var det som sagt bokföringskurs. Var lite nervös över att jag inte skulle hänga med alls, men det var inga problem och jag känner att jag har lite mer koll på vad det är jag ska jobba med nu. Det blir spännande. Vi kom hem vid halv åtta på kvällen och hämtade hem våra vildingar. Man behöver inte vara borta länge innan man saknar dem.
 
Igår var jag med Anders i Göteborg där han skulle göra ett snabbt jobb. Sedan var vi och lämnade av vår kära bil för försäljning. Så nu har vi bara min bil kvar. Men det är ju bara för ett tag, snart kommer ju förhoppningsvis vår nya fina bil :)
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Söndag

Godmorgon! Eller här är det väl snarare förmiddag. Halv sju tyckte Kevin att det var dags att göra morgon och då är det ju bara att kliva upp och se glad ut. Nåja, jag slapp ju i alla fall att kliva upp klockan fem. Skulle ju egentligen jobba idag men har tagit ledigt eftersom jag och Anders ska åka upp till Stockholm i eftermiddag. Bokföringskurs väntar i morgon, det blir spännande och förhoppningsvis lyckas jag lära mig något. Barnen ska vara hos farmor och farfar under tiden och på dagis i morgon, så det lär inte gå någon nöd på dem heller :)
 
Just nu är jag så trött på vissa saker och känner verkligen att det är dags för ett par förändringar. Men det är bara att kämpa på och hålla ut ett tag till, det går ju åt rätt håll nu så det är bara att blicka framåt.
 
Nu ska jag se över vad barnen behöver ha med sig och sen även försöka ta ett litet röj här. Jag skulle aldrig satt mig i soffan efter frukosten för just nu känns det lite kämpigt att ta sig upp igen. Dessutom är det ju riktigt mys-väder ute. Det hade varit gott att sitta här under en filt, men det hinns inte med.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Måndag

Godmorgon! Då välkomnar vi ännu en ny vecka. Här inne har det varit tyst som vanligt men det har inte hänt speciellt mycket för den delen heller. Veckan innehöll dagis och jobb i vanlig ordning. Avslutade arbetsveckan med att gå ut och äta med mina goa kollegor och vår gamla chef på fredagskvällen. Lördagen tillbringade vi i Kvinnestad där det bjöds på gofika och i går hade vi inget bättre för oss så det blev en roadtripp :)
 
Nu är det som sagt ny vecka och det är jobb hela veckan lång som gäller, ända till på lördag. Har tagit ledig på söndag eftersom jag och Anders ska åka upp till Stockholm för att gå på kurs på måndag. Känns skönare att åka upp dagen innan än att behöva kliva upp sjukt tidigt och krångla med barnen på måndagsmorgonen.
 
Nu ska jag passa på att tvätta och packa barnens dagisväskor medan Måns vilar och det är hyfsat lugnt här hemma.
 
Vi har allt hunnit bygga lite på mitt kontor i helgen också.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp