Onsdag

Godmorgon! Fy vad kallt det är ute nu. Anders fick skrapa rutorna innan han åkte till jobbet. Känns lite för tidigt för det tycker jag, det är ju ändå bara september.
 
I söndags tog vi ju tåget till Stockolm jag och Anders. Tåget tog dock dubbelt så lång tid pga ett arbete längs vägen. Min vanliga tur. När vi kom fram blev det en sen middag på Vapiano innan vi däckade på hotellet. Vädligt mysigt att bara vara vi två, gäller att ta vara på de stunderna. På måndagen var det som sagt bokföringskurs. Var lite nervös över att jag inte skulle hänga med alls, men det var inga problem och jag känner att jag har lite mer koll på vad det är jag ska jobba med nu. Det blir spännande. Vi kom hem vid halv åtta på kvällen och hämtade hem våra vildingar. Man behöver inte vara borta länge innan man saknar dem.
 
Igår var jag med Anders i Göteborg där han skulle göra ett snabbt jobb. Sedan var vi och lämnade av vår kära bil för försäljning. Så nu har vi bara min bil kvar. Men det är ju bara för ett tag, snart kommer ju förhoppningsvis vår nya fina bil :)
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp