Onsdag

Halva veckan har snart passerat. Dock väntas det jobb i helgen för min del. Men i morgon ska jag i alla fall vara ledig och jag hoppas att Anders också hade tänkt vara ledig med mig och barnen så att vi kan hitta på något roligt.Ikväll blir det i alla fall en riktigt myskväll med mitt stora hjärta, skönt efter att jag har jobbat två kvällar. Kanske blir det någon film, eller så blir det kontorsbygge. Mig kvittar det, bara vi får tid tillsammans.
 
De senaste dagarna har bjudit på riktigt härligt väder. I helgen hängde vi en del i Kvinnestad, grillade och njöt av solen. Fick även klippt gräsmattan och inser att att vi måste få ordning på åkgräsklipparen, skaffa oss en robot eller asfaltera trädgården. Jag puttade runt gräsklipparen i två timmar och ändå är det nästan häflten kvar.
 
Jag har även hunnit fylla tjugosju och blivit uppvaktad med ett par skitsnygga skor som jag kan promenera runt i. Anders överraskade också med en present, en parfym så att jag luktar lite extra gott. Sen har han ju också köpt biljetter till genrepet för Eurovision i Köpenhamn till nästa fredag. Hade överlag en bra födelsedag, men härmed slutar jag att fylla år.
 
Nu ska jag fortsätta knappra siffror innan det är dags att ta helg. Kort helg med tanke på att det är jobb igen på fredag.

 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Fredag

Godkväll. Ojoj, en hel månad sedan det uppdaterades senast. Har tänkt skriva många gånger, men liksom inte riktigt haft ro att göra det. Men det har egentligen inte hänt så mycket heller, mest vardagliga saker. Det mest händelserika var väl att vi haft maginfluensan from hell. I nästan två veckor härjade den runt här hemma. Kändes himla onödigt. Men man kan ju inget annat än att gilla läget, tyvärr.
 
Tiden bara springer iväg och snart har april passerat. Känslorna just nu är lite överllalt. Maj kommer bli en jobbig månad av vissa skäl, men av andra orsaker kommer den också att bli himla bra. Och när maj har passerat börjar en ny era i livet skulle man kunna säga. Det är en hel del blandade känslor kan jag erkänna. Men jag har besämt mig för att lita på A och bara hänga med i svängarna. Förhoppningsvis går det jäkligt bra, och det värsta som kan hända är att det går åt helvette. Men är det så farligt? Man måste våga chansa lite här i livet.
 
Nej, nu ska jag strax hoppa i säng. Är trött efter att ha jobbat tidigt idag och jag är ändå ensam hemma (bortsett från sovande barn) då A jobbar hela kvällen/natten. Då kan jag lika gärna sova eftersom det är ganska trist att sitta ensam ;)
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp