Måndag

Oj vad det var tomt här. Jag tänker alltid att jag ska blogga, men det kommer alltid något annat i vägen. Men nu när båda barnen sitter still i soffan så får jag lite ro att skriva. Det är inte så ofta det händer. Att de sitter still samtidigt allstå.
 
Helgen gick alldeles för fort, precis som vanligt. Men den har varit väldigt bra. I fredags var det alla hjärtansdag och Anders överraskade med blommor när jag kom hem från jobbet och Kevin hade gjort ett fint hjärta till mig på dagis. Sen hade vi en riktigt mysig kväll. Lördagsförmiddagen var ganska lugn här hemma och sedan körde vi barnen hem till mormor och morfar. På kvällen hade vi folk här hemma, drack gott, tittade på melodifestivalen och umgick. Mycket trevlig. Söndagen var något seg. Efter att vi hämtat hem barnen så hängde vi mest i soffan.
 
Idag är det återigen jobb som gäller. Jag jobbar sent både idag och imorgon, vilket jag inte gillar spceillt mycket just nu. Eller jag har inga problem med att jobba sent. Men vi går upp as tidigt och sen är det full fart på barnen innan de blir trötta precis lagom innan lunch (Måns hinner ju inte längra sova på förmiddagarna) vilket leder till gnäll och bråk. Sedan ska hjärnan fungera på jobbet i åtta timmar innan man får gå hem och sova fem-sex timmar innan det börjar om igen. Men det blir förhoppningsvis bättre om ett tag.
 
Nu ska Anders strax ta med Kevin till tandläkaren, så då får vi lite tid ensamma jag och Måns. Då blir det förhoppningsvis lite lugn och ro en stund. Sen är det bara att ta tag tvätt, packa barnens dagisväskor, ordna med lunch och hoppas att barnen inte river huset under tiden.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Tisdag

Godmorgon! Så var det ny vecka igen. Helgen var inte mycket att hurra över. I onsdags attackerades min kropp av en rejäl förkylning med feber och hosta. Jag blev hemma från jobbet i torsdags och i fredags. Dessutom fick jag hämtat hem två hängiga barn från dagis på fredagen. Fint sätt att välkomna helgen på. I lördags hade vi planerat för lite fest här hemma med vänner och barnen skulle sova hos farmor och farfar. Festen fick vi ställa in eftersom både jag och Anders var dåliga. Barnen var dock ganska pigga så de fick sova borta i alla fall och jag och Anders hade sjukstuga för oss själva hemma framför melodifestivalen.
 
Idag är det något bättre, men långt ifrån bra. Barnen är hemma idag eftersom Kevin hade feber i gårkväll. Själv ska jag jobba i eftermiddag. Kanske inte jätte klokt men känner att jag måste. Dels för att jag blir tokig av att gå hemma och del för att det känns som att de på jobbet tröttnat på mina sjukor. Det har jag iofs också gjort. Men tyvärr kan man inte styra över allt.
 
Men våren är på väg, ljusare tider och roliga, spännande saker att se fram emot. Bara det får ju en att må lite bättre :) Jag hoppas och tror att det kan bli riktigt bra framöver. Det första jag ser fram emot är mars. Då väntar en hel (barnfri) helg i Stockholm tillsammans med Jossan och Marie och det ska li så himla skoj. Känns som att det var jätte länge sedan vi bokade men nu är det ju typ bara en månad kvar!
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp