Att sakna

Hur är det möjligt att sakna någon så mycket? Hur är det möjligt att sakna någon som funnit i ens liv i tio år, även när han bara är bota över dagen? Anders har varit i Stockholm sedan tidigt i morses och jag vet att mitt hjärta kommer att slå dubbla slag när ha  snart öppnar dörren här hemma. Slag av lycka och kärlek. Äkta kärlek. Där har vi svaret på den eviga saknaden.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Lördag

Godkväll! Denna veckan har verkligen rusat förbi. Men vad gör det när man har mycket roligt att se fram emot? Veckan har mest innehållit jobb för min och Anders del och dagis för barnen, precis som vanligt. Men något som inte hör till vanligheterna (har aldrig hänt) är att jag har hunnit med fem pass på crosstrainern som vi lånat hem av svärföräldrarna. Det ni. Jag är faktiskt ganska imponerad av mig själv. Så fort snön har försvunnit så ska jag köpa mig ett par ordentliga promenadskor också.
 
Igår firade vi in helgen tillsammans med Jossan och Marie. Anders gjorde goda hamburgare som vi avnjöt tillsammans med en kall öl. Perfekt start på helgen. Idag packade vi in barnen i bilen och åkte till Ikea. Med oss hem fick vi ett nytt soffbord, lite ramar och en massa värmeljus. Blev även ett stopp på Allum där vi köpte ett par skridskor till Kevin. De ska han förhoppningsvis provåka i morgon :)
 
Anders är i väg och skriver ut lite foton som ska upp på väggen, blir spännande att se hur det blir. Sedan blir det mys i soffan med något gott att äta och kanske en bra film.
 
 
 
 
 
 
-Vardagsbetraktelser | | En kommentar |

Söndag

Godmorgon! Oj vad det var tomt här, väldigt glest mellan inläggen. Jag borde skärpa mig och uppdatera lite oftare. Jag vill ju skriva, jag vet inte bara vad eller när. Kanske ska jag starta en ny blogg istället, för att liksom få en nystart? Jag har ju faktiskt skapat en ny som än så länge ligger orörd. Men jag vet inte om jag är redo att lämna denna bloggen, den har som sagt hängt med så himla länge. Fast den kommer ju ifos alltid finnas kvar.
 
Nåja, idag vaknade strax innan sex och var klarvaken. Kändes ju himla härligt en söndagsmorgon. Fast det är ganska skönt att börja morgonen ensam, i lugn och ro med en kopp kaffe i soffan. Fick dock sällskap av Kevin efter bara en lite stund. Han sitter och kikar på film i min gamla dator, så det är fortfarande lugnt och skönt, så jag kan sitta här och trycka lite. Men snart vaknar väl de andra två och då är det slut på friden ;)
 
Dagens planer är att fixa och dona lite här hemma. Skulle vilja få upp lite saker på väggarna. Känns som att det är hög tid nu när vi har bott här ett år. Problemet är väl att vi inte har så mycket som passar in. Men har en lite idé till vardagsrummet. Måste bara skriva ut bilder och fundera på ramar, eller något annat sätt att sätta upp dem på. Vill helst inte ha ramar, men vill heller inte förstöra tapeten. Men det blir nog bra när det är färdigt i alla fall :)
 
Nu ska jag pussa lite på Kevin och sen får det nog bli en kopp kaffe till. Härligt med söndagsmorgnar då man inte direkt har något att passa.
 
Just nu.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp