Sov gott

Sov gott min fina lilla Sigge. Han fick somna in i tisdags eftersom han hade problem med njurarna och det fanns inget att göra. Jag och mamma var inne med honom och han somnade in lugnt och stilla medan vi strök honom över pälsen. Nu slipper han ha ont mer. Och även om det var jobbigt så kändes det skönt att vara med.
 
Sov gott min fina lilla vän.
Nu springer ni tillsammans igen ♥
 
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Semester

Godmorgon! Här ekar det tomt, ungefär som vanligt. Har ju tänkt att jag ska blogga mer men just nu har jag fullt upp med att ha semester. Vi är inne på tredje veckan och vi nuuter för fullt av den härliga sommarvärmen.
 
Vi har hunnit med en del skoj. Vi har varit i Kopparbo, Dalarna där Kevin sov två nätter i husvagnen hos mormor och morfar, vi andra tog in på hotell. En natt i Borlänge och en i Västerås. Sen var vi hemma ett par dagar och bara njöt av det fina vädret, badade, grillade hos Jossan och Marie. Vi åkte till Stockholm och besökte bla kaknästornet och polismuseumet. Sen längtade Kevin efter mormor och morfar, så vi styrde bilen från Stockholm mot Kopparbo och lämnade av honom där för övernattning, vi andra övernattade i Falun. Sedan har det blivit lite dagsutflyketer och härligt umgänge, samt en massa bad.
 
Igår var bror med familj här och hängde. Det blev bad och grillade älg-burgare och sedan ännu mer bad och bus. Vi bestämde oss också för att hänga på dem till Danmark ieftermiddag, det blir bara tur och restur. Skoj för barnen att få åka lite båt, det har Kevin tjatat om ända sedan förra sommaren.
 
Sedan får vi se vad resten av semestern har att erbjuda. Just nu önskar jag mig lite kvalitetstid med min man, men vi får väl se hur det blir med den saken.
 
Lite fikapaus påväg till Stockholm.
Måns längst upp i Kaknästornet.
Hellikopetrtur utanför Polismuseumet (Kevin är svår att gånga på bild nu för tiden)
Lycklig Måns som kunde äta hur mycket melon som helst på hotellfrukosten.
Vattenlek hemma i trädgården.
Min fina man fixar ihop en altan.
Bra blev det. Dock skulle det inte skada med lite nya möbler.
Barnen hade poolhäng hos Jossan och Marie. Den hann inte ens får av sig kläderna.
Avslappning för mamsen när barnen somnat.
Svalkande med melon.
Bad och bus med kusin Theodor.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp