Måndag

Sista veckan innan semestern. Dock blir denna semestern inte riktigt som åren innan. Det kommer jobbas en del, men det gör inte så mycket. Numer är det ju roligt att jobba. Men vi ska väl försöka komma iväg lite också. Barnen är ju lediga och måste underhållas :)
 
Vi har haft en fantastisk helg. I fredag när vi hämtat barnen åkte vi till Alingsås där det blev fika och handling, sen det obligatoriska fredagsmyset. I lördags packade vi in barnen i bilen och åkte mot Vara där det var jordgubbensdag. Inte så mycket att ha, men barnen var nöjda över att få se Zillah och Totte en stund. Sedan åkte vi vidare till Kvinnestad och lämnade barnen hos mormor och morfar. Jag och Anders styrde bilen mot Göteborg där vi var ute och åt gott, fint med lite egentid. Sedan åkte vi och hämtade barnen, de sov som små stockar och vaknade inte ens när vi klädde av dem och stoppade ner dem i sina sängar.
 
Igår fick jag sovmorgon och vaknade pigg och utvilad vid åtta (ja det är sovmorgon i vår familj). Efter frukosten bestämde vi oss för att hitta på något roligt och styrde bilen mot Liseberg. Där hade vi en riktigt rolig dag. Vi åkte mycket karuseller och alla var glada. Dessutom var det lagom mycket folk och regnet höll sig borta. Det hade inte kunnat bli mycket bättre. När vi kom hem var det två trötta barn som somnade gott och jag och Anders avslutade helgen med mys i soffan.
 
Kaffekopparna var en favorit, barnen tjöt av skratt.
Mina fina killar som jag älskar mest av allt hela världen. Alla tre ♥
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Fredag

Godmorgon! Tidig uppstigning i morse då barnen valde att kliva upp innan klockan ringde. Närmare bestämt halv sex. Jag skulle kunna offra min ena arm (eller i alla fall ett finger) för en sovmorgon och att själv få bestämma när jag vill kliva upp. Nåja, det är i alla fall fredag och helgen är på ingång. Kanske helgen kan bjuda på lite mer sömn. Förmodligen inte, men man kan ju hoppas.
 
I helgen är det tänkt att det ska fixas lite. Vi ska sätta lister på kontoret och sen vore det bra om vi kunde börja måla ute också. Funderar på om vi skulle ge oss ut i morgon och inhandla lite grejer så att vi kan renovea toaletten på övervåningen. Det visade sig att det inte alls så dyrt som jag trodde, så nu vill jag sätta i gång på en gång. Men vi får väl se, det kommer att göras under sommaren i alla fall.
 
Någon gång måste vi få hinna andas och bara vara också.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Måndag

Hoppsan vad tomt det var här. Men jag ser att ni är ett gäng trogna läsare som fortsätter att klicka er in här dagligen, även fast det ekar tomt. Så kanske en liten uppdatering vore på sin plats.
 
Juni månad är här. Snart över också för den delen. Det har hänt en hel del, men jag tänker inte skriva så mycket om det, inte just nu för det kommer mer om ett tag. Men jag kan säga såhär. För första gången på väldigt, väldigt länge känns roligt att vakna upp till en arbetsdag. Jag lär mig nya saker hela tiden och gör saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av, vilket ger mig känslan jag kan allt om jag verkligen vill. Jag känner mig tillfreds med vad jag gör just nu. Känns fantastiskt.
 
Det finns egentligen hur mycket som helst jag skulle vilja skriva, men det känns inte som att detta är rätt plats. Hur ärlig vågar man egentligen vara med sina tankar och känslor? Jag har alltid hanterat känslor och händelser, både jobbiga och bra, genom att skriva. Jag har skrivit så otroligt mycket i mina dagar. Men just nu säger mitt förnuft (det lilla som finns kvar) till mig att låta bli. Då är det bäst att lyssna. En vacker dag kanske allt bara väller ur mig, men tills dess lägger jag locket på.
 
Det var ju inte alls det här jag skulle skriva om, men ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Jag behöver helt enkelt blogga lite oftare så att det inte blir så himla rörigt i mitt huvud. Frågan är om man ska fortsätta blogga här, eller om jag helt enkelt ska börja på nytt någon annan stans. Eller kanske bara skriva för mig själv. Det återstår att se.
 
Fan vad rörigt allt blev nu. Nåja, nu är kaffet uppdrucket och det är dags att återgå till jobb.
 
Meningen var ju att jag skulle berättat lite om vad vi gjort sedan sist, men jag slänger in ett gäng bilder istället.
 
Kontoret är äntligen klart. Nu fattas det bara lite lister. Himla bra blir det.
Vi har hängt hos mormor och morfar i Kvinnestad, fikat och kusinerna har lekt.
Hade gött häng hos Jossan och Marie en härlig söndagskväll.
Jag fick ett ryck en kväll och kokade rababerkräm.
Jag har klippt av mig halva mitt hår.
Tydliga släktdrag fångades på bild.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp