Måndag

Godmorgon! Det känns som att det bara blir glesare och glesare mellan uppdateringarna här. Kanske tar uppdateringarna slut helt en vackaer dag.
 
Helgen kom och gick precis lika fort som vanligt. Vi har shoppat ytterkläder och andra nödvändigheter till barnen, fikat hos mormor, premiär-grillat och besökt Universeum. Barnen tyckte det var riktigt roligt på Universeum och ville aldrig åka hem. Jag däremot är inte lika förtjust. Alla djur jag är som mest rädd för finns ju där. Men att se barnen ha så roligt väger ju upp. Typ i alla fall ;)
 
Nej, nu har jag inte tid att sitta här. Jag ska fortsätta jobba och njuta av solen utanför förnstret och fundera över kontoret som måste bli färdigt snarast.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Måndag

Godmorgon! Så har ännu en helg rullat förbi, men jag tycker ändå att tiden går lite för långsamt nu. Men det är väl så när man går och väntar på något? Nåja, rätt som det är så är dagen här och det kommer bli spännande.
 
I helgen har vi mest umgåts med varandra och nära och kära. I lördags tog jag med mig Måns till Ica Maxi för att handla och för att få lite egentid med honom. Anders och Kevin var hemma och röjde i trädgården under tiden. Sedan hämtade vi upp dem och åkte hem till min bror för lite fika och lek för barnens del. Och de lekte så fint med varandra alla tre. De var uppe på Theodors rum och lekte i över en timme, det är så himla kul att de har så roligt ihop och att de leker så fint tillsammans. När vi kom hem blev det pizza-bak med barnen. De tyckte det var rolgit att få göra sina egna pizzor, så det lär vi göra fler gånger :) Igår fortsatte vi greja lite i trädgården, men det blev ingen längre stund eftersom barnen var ganska trötta och gnälliga. Istället blev det en lite roadtrip.
 
Nu är det som sagt ny vecka igen och den börjar med kvällsjobb för min del. Men innan dess så ska det tvättas och plockas här hemma och jag ska hinna med ett pass på crosstrainern.
 
 Mina fina killar.
Barnen gjorde egna fina pizzor.
I fedags kom Anders in på jobbet och överraskade mig med fina rosor på min namnsdag.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Onsdag

Godmorgon! Dagarna rullar på fort. De går både för fort och för långsamt på samma gång. Konstigt.
 
Hur som helst har vi haft en ritkigt bra helg i huvudtaden. Njutit av god öl, god mat och trevligt sällskap och framför allt av varandra. Vi har turistat lite, bowlat och sett melodifestivalsfinalen. Det här är något vi måste göra om snart :)
 
Denna vecka har känts lite knepig. I måndags var det jobb som vanligt, men igår var dagis stängt så vi hängde med Anders till Göteborg där han skulle göra en snabb jobbgrej. Sedan passade vi på att ta en tur i Slottsskogen för att sedan åka vidare till Ikea för lite lunch och shopping. Det kändes som att det var helg igen, så nu var jag helt inställd på att det var måndag idag. Skönt att det är onsdag och bara tre arbetsdagar innan det är helg igen.
 
Bästa resesällskapet.
Vi tursitade utanför slottet.
Drack en hel del god öl.
Jag och min snygga man.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp