Höstrusk

Och där kom hösten. Regn, blåst och kyla. Fast det är ganska så mysigt ändå, tända massa ljus och krypa upp i soffan om kvällarna.
 
Förra veckan rusade förbi, problemet är väl att jag aldrig riktigt kan komma i håg vad jag har gjort. Men det var väl mest vardagsbestyr och jobb. Höjdpunkten var att hälsa på Veronica och hälsa hennes lilla Stella välkommen till världen och sen kvalitetstid med familjen såklart. Der har varit mycket helgjobb för Anders del det sista och det verkar hålla i sig, men det är ju egentligen bara positivt även fast vi gärna vill ha honom hemma åtminstone på helgen.
 
Nu blir det lite sen lunch och samtidigt ska jag försöka hitta lite presenter till vår blivande treåring :)
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Fixardag

Godkväll! Dagen började med lite sovmorgon, nästan till halv åtta. Ja det är sovmorgon när man är van att kliva upp vid sex varje dag. Efter lite morgonmys i soffan och frukost så satte vi i gång att röja lite här hemma. Rensade ut vårt inglasade uterum (som har fungerat som förvaring av kartonger och skit) och pannrummet. Sedan lämnade vi av barnen hos morfar och vi åkte till tippen och slängde hur mycket skräp som helst. Vi pantade även en typ 1,5 års förbrukning av brukar och flaskor och det blev en rejäl slant, vi borde nog göra det lite oftare, haha. När vi hämtat barnen igen fick det bli lunch på McDonalds innan vi åkte hem. Röjandet fortsatte inomhus och vi fick skruvat upp hyllor i barnens rum som inte kommit upp än (här skyndar vi långsamt) och tillslust blev det ett snabbstäd av undervåningen.
 
Nu har barnen blivit stoppade i säng och jag sitter och nuter av lugnet tillsammans med en kall öl och väntar på Anders som åkte fram och handlade lite. Kvällen kommer att spenderas i soffan och i morgon ska vi nog fortsätta röja lite, men då bland barnens leksaker och dessutom få upp alla leksaker till deras rum. Är ganska trött på att ha dem i vardagsrummet och nu är de faktiskt så stora att de kan vara och leka på sina rum ensamma utan att övervakas hela tiden ;)
 
 
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Fredag

Godförmiddag! Hoppsan, två inlägg på en vecka. Undra när det hände senast egentligen? Jag hade tänkt att skapa en ny blogg, men det tar liksom emot lite. Under nio år har jag dokumentarat en del av mitt (vårt) liv här, framförallt barnens första år och en uppsjö av bilder. Det kan jag ju inte bara överge för något nytt. Inte just nu i alla fall. Den här bloggen är trots allt en del av mig. Vi får se om jag lyckas uppdatera lite oftare. Jag har alltid haft ett behov av att skriva, jag måste bara tänka till innan jag publicerar något eftersom vem som helst kan läsa här. Det censurerade kommer att finnas att läsa på en annan adress där lösenord krävs.
 
Hur som helst så är det fredag idag och ännu en vecka har snart passerat. Vi har inga planer alls för denna helgen förutom att vi ska röja lite här hemma och bara umgås. På söndag kväll ska Anders åka till Stockholm och jobba, vilket känns trist. Jag avskyr att vara ensam över natten. Eller jag kommer ju inte vara ensam, jag har ju barnen men ni fattar.
 
Det finaste och värdefullaste jag har, meningen med livet.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp