Vilken vecka

Godförmiddag! Torsdag idag, men det känns som en fredag. Det blir lite knepigt med röda dagar och långhelger.
 
Denna veckan bjuder på en massa trevligheter. I tisdags var det min födelsedag. Anders hade ordnat med barnvakt och tog med mig till Göteborg, utan att tala om vart vi skulle. Han hade bokat bord på Sjömagasinet där vi avnjöt en fantastisk trerättersmiddag, kändes väldigt lyxigt på en tisdag. Vi köper sällan presenter till varandra, vi lägger hellre de pengarna på att göra något tillsammans. Känns mycket bättre än att köpa något "bara för att".
 
Idag hämtar vi barnen lite tidigare från dagis för att köra dem till mormor och morfar. Kevin har tjatat ett tag att han vill sova hos dem och eftersom de ändå ska ha barnen i morgon då jag och Anders ska inventera på jobbet så passar det ju bra att de är där över natten. Vi passade på att boka hotell, så för vår del blir det övernattning i Göteborg. Sedan väntar kalasande på lördag för mamma som fyller år och sen massa familjetid, så vi lär få en fin helg.
 
Känslan av att känna sig nykär och fortfarande känna det där pirret i magen efter snart tolv år♥
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Tjugosjunde april

Godmorgon! När klockan ringde i morse var det bara Måns som var redo att kliva upp. Jag hade gärna sovit ett tag till och Kevin var nästintill omöjlig att väcka, tills han vände sig om och ramlade ur sängen. Fick dessutom skrapa rutorna på bilen när vi skulle åka till dagis vilket kändes ganska tröttsamt, men det ser ut att bli fint väder i alla fall :)
 
Helgen kom och gick alldeles för fort precis som vanligt. Men den har varit bra och vi har hunnit med både nöje och gjort nytta. I lördags begav vi oss mot Borås och kom hem med både cykel och ny hjäml till Kevin. Han var jätte glad och tyckte det kändes som att han fyllde år. Roligt när man kan glädja sina barn så. Vi åkte vidare till Kvinnetsad för fika och prova cykel. Det gick bra men det är lite synd att han ärvt sin mors tålamod och ger upp lite lätt. Men övning ger färdighet. I går blev det en sväng till stan igen då jag var i akut behov av byxor, så det blev två par. När vi var hemma igen var vi ute och röjde i trädgården och nu är trädet äntligen borta, bara massa små pinnar som behöver krattas upp nu innan vi kan få i gång gräsklipparen. Bror och familj kom hit en sväng så barnen fick leka och cykla. Sen var Kevin ivrig att visa farmor och farfar att han lärt sig cykla så då åkte vi dit en sväng. Det var två trötta barn som somnade på två sekunder på kvällen och vi vuxna stupade också i säng innan det ens hade blivit mökt ute, haha.
 
Nu är vi taggade för en ny vecka och eftersom det är valborg så blir det en lite kortare vecka. Jag och Anders ska dock inventera på fredag, så då får barnen hänga hos mormor och morfar.
 
Koncentrerad kille.
Anders fick en ny frisyr också. Dock valde han att raka bort allt sen, jag förstår inte varför.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Fredag hela veckan

Godförmiddag! Fredag igen då. Känns som att veckorna endast består av måndagar och fredagar. Hur som helst ska det bli skönt med helg. Förhoppningsvis får vi undan det där förbannade trädet och kan släppa lös gräsklipparen. Får nog ta ett varv för egen hand  innan vi släpper lös honom för jösses vad gräset har vuxit. Finns så mycket jag skulle vilja göra i trädgården, men det får vänta för det finns en del att lägga pengar på inomhus först. Men det finns många planer och ideér :)
 
Nu glömde jag helt av vad det var jag egentligen hade tänk skriva. Nåja, jag ska fortsätta jobba inna det är dags att hämta barnen och ta helg.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp