Vecka 17

Hej hörrni! Det har hunnit bli ny vecka, nummer sjutton i ordningen, och snart kan vi lägga även april bakom oss. Helt galet vad tiden går. Dagarna och veckorna rusar förbi.
 
I helgen har vi hunnit med en del. Tråkigt nog började den med vab på fredagen eftersom barnen varit dåliga under natten (dock pigga på morgonen igen). Så fredagen spenderade vi hemma, Anders åkte i väg och jobbade på morgonen och sen när han kom hem gick jag ut till kontoret en stund, annars hängde vi i soffan hela familjen. Ganska mysigt faktiskt.
 
I lördags var vi ute och röjde och njöt av det fina vädret, sedan åkte vi vidare till Kvinnestad där vi åt lite lunch och sen blev det fika när bror med familj dök upp. På kvällen kom min bästa Veronica hit och vi drack rosé och pratade om livet, typ. Något vi absolut borde göra oftare. Nästa gång hoppas jag att vi kan sitta ute på altanen :)
 
I söndags sorterade vi bland barnens leksaker och bar upp allt till deras rum. Efter fem år med leksaks-kaos i vardagsrummet har jag tröttnat. Båda två är ju stora nog att leka själva på sina rum, så nu får de hålla sina saker där. Sedan var planen att fortsätta röja i trädgården, men min bror ringde och frågade om vi ville komma dit och det kändes ju mycket roliagre att åka dit. Kevin, Måns och Theodor härjade på lekplatsen medan vi kunde sitta och njuta av solen. Kevin cyklade också, alldeles själv, dock inte så långt men i alla fall. Vi har försökt lära honom så länge, men han är ganska försiktig och ger lätt upp om det inte går på en gång. Så nu hoppas jag att han blir lite modigare när han insåg att han faktiskt kunde. Nu behöver han bara en ny cykel och jag har lovat honom en, får se om vi kan få tag på något bra. Ju fortare desto bättre för nu ska här cyklas :)
 
Mina favoritkillar!
 
-Vardagsbetraktelser | |
Upp