Mitt i veckan

Hej onsdag! Nu var det sådär längesen det uppdaterades igen. Ni är ju fortfarande en trogen liten skara som klickar er in här varje dag, så jag kanske får ta och återuppliva bloggen igen.
 
Augusti har snart susat förbi och hösten är på ingång. Vi har kommit in i vardagsrutinerna och skapat oss sundare vanor. Kevin har hunnit börja skolan vilket han hitills tycker är väldigt roligt. För mig känns det mest rörigt just nu. Det är massa lappar som ska fyllas i, schema att hålla koll på och frukter som ska kommas ihåg att skickas med. Sen ska jag komma ihåg att han är ledig varannan fredag och har gympa varannan måndag och dessutom inföskaffa bra gympakläder och skor för både utomhus och inomhus. Och jag inser ju att detta bara är början, sedan kanske han vill börja med någon aktivitet som också ska hållas koll på. Men det kommer ge sig med tiden, men är man som jag, en vanemänniska, så blir det lite rörigt när det blir mycket nytt på samma gång :)
 
Annars rullar det på som vanligt och jag ser fram emot hösten och vissa förändringar. Jag har en del olika mål som jag vill uppnå innan året är slut och jag vet att om jag (vi) ger oss fan på det så kommer det gå galant.
 
Min stora skolpojke.
Nya vanor kräver planering.
De felsta morgnar börjar numera med en promenad.
Barnen tog (förmodligen) årets sista bad i Kvinnestad i söndags.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Vardag

Godkväll. Så var semestern slut för denna gången och vi är återigen tillbaka i vardagen. Ganska skönt tycker nog alla i familjen och barnen tycker det är roligt att träffa kompisar igen. Kevin har ju dessutom börjat på fritids vilket han tycker är väldigt roligt, nu längar han bara till skolan ska börja, vilket är den 18:e om jag inte missminner mig. Känns lite kaotiskt på morgnarna bara när det ska sjuktsas till två olika ställen, men vi kommer nog in i det snart :)
 
Denna veckan har det ju då givetsvis varit mestadels jobb, dagis och fritids och vi börjar hitta tillbaka till vardagsrutinerna. I går hade jag och Anders dock "datenight" och åkte till Borås. Mest för att se min stora idol Ola Salo men vi passade också på att äta ute och rå om varandra lite extra. Det var en mycket trevligt kväll och Ola var fantastisk som vanligt. När vi kom för att hämta barnen hos mamma och pappa vid halv tolv var de fortfarande vakna, gissa om de var trötta idag?
 
Denna kvällen har jag spenderat ensam. Anders är i väg på möte/middag och barnen somnade tidigt (trötta efter gårdagen gissar jag). Dock var det för en gångs skull ganska skönt att får en kväll för sig själv. Jag har passat på att ta en långdusch, ätit kräftor och njustit av lugnet tillsammans med en kall öl. Fast nu längtar jag allt lite efter min käresta och hoppas att han kommer hem snart, för det börjar bli hög tid att krypa ner i sängen.
 
Fantastisk kväll med Ola Salo, vilken man.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp