Mitt i veckan

Hej onsdag! Nu var det sådär längesen det uppdaterades igen. Ni är ju fortfarande en trogen liten skara som klickar er in här varje dag, så jag kanske får ta och återuppliva bloggen igen.
 
Augusti har snart susat förbi och hösten är på ingång. Vi har kommit in i vardagsrutinerna och skapat oss sundare vanor. Kevin har hunnit börja skolan vilket han hitills tycker är väldigt roligt. För mig känns det mest rörigt just nu. Det är massa lappar som ska fyllas i, schema att hålla koll på och frukter som ska kommas ihåg att skickas med. Sen ska jag komma ihåg att han är ledig varannan fredag och har gympa varannan måndag och dessutom inföskaffa bra gympakläder och skor för både utomhus och inomhus. Och jag inser ju att detta bara är början, sedan kanske han vill börja med någon aktivitet som också ska hållas koll på. Men det kommer ge sig med tiden, men är man som jag, en vanemänniska, så blir det lite rörigt när det blir mycket nytt på samma gång :)
 
Annars rullar det på som vanligt och jag ser fram emot hösten och vissa förändringar. Jag har en del olika mål som jag vill uppnå innan året är slut och jag vet att om jag (vi) ger oss fan på det så kommer det gå galant.
 
Min stora skolpojke.
Nya vanor kräver planering.
De felsta morgnar börjar numera med en promenad.
Barnen tog (förmodligen) årets sista bad i Kvinnestad i söndags.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp