Vardag

Godkväll. Så var semestern slut för denna gången och vi är återigen tillbaka i vardagen. Ganska skönt tycker nog alla i familjen och barnen tycker det är roligt att träffa kompisar igen. Kevin har ju dessutom börjat på fritids vilket han tycker är väldigt roligt, nu längar han bara till skolan ska börja, vilket är den 18:e om jag inte missminner mig. Känns lite kaotiskt på morgnarna bara när det ska sjuktsas till två olika ställen, men vi kommer nog in i det snart :)
 
Denna veckan har det ju då givetsvis varit mestadels jobb, dagis och fritids och vi börjar hitta tillbaka till vardagsrutinerna. I går hade jag och Anders dock "datenight" och åkte till Borås. Mest för att se min stora idol Ola Salo men vi passade också på att äta ute och rå om varandra lite extra. Det var en mycket trevligt kväll och Ola var fantastisk som vanligt. När vi kom för att hämta barnen hos mamma och pappa vid halv tolv var de fortfarande vakna, gissa om de var trötta idag?
 
Denna kvällen har jag spenderat ensam. Anders är i väg på möte/middag och barnen somnade tidigt (trötta efter gårdagen gissar jag). Dock var det för en gångs skull ganska skönt att får en kväll för sig själv. Jag har passat på att ta en långdusch, ätit kräftor och njustit av lugnet tillsammans med en kall öl. Fast nu längtar jag allt lite efter min käresta och hoppas att han kommer hem snart, för det börjar bli hög tid att krypa ner i sängen.
 
Fantastisk kväll med Ola Salo, vilken man.
-Vardagsbetraktelser | |
Upp