Förkyld

Godmorgon! Eller ja, vi har varit uppe sedan halv sju. Fick ju åtminstone en halvtimmes sovmorgon. Hade hoppats på lite mer då barnen gick och lade sig samtidigt som mig igår strax efter nio. Men man får vara glad för det lilla :)
 
Jag vaknade upp med världens förkylning, men efter två muggar kaffe och en ipren börjar det känns bättre. Typiskt att det kommer nu bara när jag är ensam hemma med barnen. Anders åkte till Mora igår för att jobba med något med Vasaloppet, så han blir borta till tisdag, sen är han hemma en dag eller två innan han åker iväg nästa helg igen. Så jag hoppas innerligt att det inte blir något mer av denna förkylningen.
 
Nu ska vi strax äta lite frukost, sen har barnen lovat att hjälpa mig att städa lite. Kanske lättare att sätta dem framför tv-spelet under tiden så att det blir något gjort :) Sen får vi se vad vi gtar oss för under dagen, men jag skulle gissa på att åker ut till mamma och pappa och hänger lite.
 
I natt har det varit fullt i sängen. Trångt men mysigt :)
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Slutbesiktning

Nu på förmiddagen har vi varit med Kevin på bvc. Sista gången för han del så nu börjar han bli stor på riktigt. Han fick MVG på slutbesiktningen och vi fick höra att vi har ett inelligent barn och då blir man ju såklart lite (mycket) stolt. Vaccination fick han också. Den var han lite bekymrad för innan men det gick jätte bra och han tyckte knappt att det kändes. Han fick även visa att han kunde rita, skriva och räkna. Han mättes till 110 centimeter och vägde in på 18,6 kilo. Eftersom han missade lunchen på dagis så köpte vi med oss hamburgare och åt hemma innan vi körde tillbaka honom till dagis igen.

Igår hade barnen fått ansiktsmålning och såg ut såhär när jag hämtade dem.
 
 
-Kevin 20091130 | | En kommentar |

Vecka nio

Ny vecka igen. Dessutom är det sista vinterveckan, på söndag (första mars) är det officiellt vår, så nästa vecka ser jag fram emot härligt vårväder. Hoppas kan man ju i alla fall. Då kanske jag kunde komma ut på de där powerwalksen igen. Just nu förfryser jag ju av bara tanken...
 
Helgen kom och gick lika fort som vanligt. I fredags åkte vi och handlade när vi hämtat på dagis och sen blev det fredagsmys deluxe. I lördags åkte vi till Göteborg för att inhandla en födelsedagspresent, vi passade också på att fika lite innan det blev en sväng på Sjöfartsmuseet. Jag älskar att göra såna här små utflykter med barnen och oftast sköter de sig riktigt bra och lyssnar fint. När vi kom hem kom Veronica förbi på en kaffe och sen stensomnade barnen och jag och Anders kollade på melodifestivalen och åt gott. Igår hade vi en lugn förmiddag för att sedan åka till mamma och pappa för lite kaffe och på eftermiddagen blev det ettårskalas för barnens kusin Otto. Så helgen innehöll det mesta man kan önska sig. Kvalitetstid med familjen, god mat och umgänge med nära och kära.
 
 
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp