Fredag

Godförmiddag! Skönt att vakna upp och inse att det är fredag, oskönare att upptäcka att det har snöat. Jag är färdig med vintern känner jag. Barnen däremot blev glada och såg fram emot att åka pulka på dagis, så jag får väl försöka glädjas för deras skull. Men jag hoppas att den försvinner fort igen.
 
Det har varit en jobbig vecka i många avseenden, så det ska bli väldigt skönt med helg nu så att vi kan samla krafter inför en ny vecka. Det har varit alldeles för mycket trots, ilska, bråk och starka viljor och när man inte är helt frisk så är tålamodet sämre än vanligt. Egentid känns viktigt just nu, på många sätt. Jag och Anders skulle behöva det och jag skulle behöva egentid med både Kevin och Måns, var och en för sig. Vi får se vad vi kan hinna med under helgen.
 
Mina älskade, trotsiga skitungar ♥
Måns var lite trött när vi kom hem från dagis i går och somnade på dörrmattan.
Turbo blir helt utslagen av att vara ute och upptäcka världen.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Onsdag

Godmorgon! Redan onsdag, jisses vad dagarna (veckorna) rusar förbi och snart kan vi även lägga januari bakom oss. Jag hinner ju knappt med.
 
Vi hade i alla fall en himla bra helg. I fredags efter jobb och dagis åkte vi och lämnade barnen hos mormor och morfar för lite fantastik egentid på Ica Maxi, lyxigt. Fast det är fan inte roligt att handla där på fredagar även när man är själv, folk är som galna och man får passa sig så att man inte blir påkörd. Lördagen spenderade vi mestadels hemma och Turbo fick gå ut för första gången. Lite läskigt först och det tog en stund innan han vågade sig ut, sen blev det spännande och nu vill han helst vara ute hela tiden. Söndagen spenderades ute i Kvinnestad, med gofika, fyrhjulskörning och snökasting. Trevlig dag med hela familjen.
 
I måndags vaknade jag upp med värk i kroppen och en jädra förkylning. Sådana dagar är det väldigt skönt att man kan gå till jobbet i mysbrallor och inte behöva bry sig det minsta om hur man ser ut. Så hitills denna veckan har jag varvat jobb och soffhäng och så kommer det även bli idag då jag har sovit fruktansvärt dåligt i natt. Känns som att  lungorna och huvudet ska sprängas av allt hostande. Allt jag kan tänka på är hur skönt det hade varit att ta ett riktigt varmt bad (för det hjälper mot allt) men nä en ljummen dusch får duga. För det går inte ens att duscha riktigt varmt, eller jo, i två minuter sen blir det ljummet. Fantastikt.
 
Nu ska jag jobba vidare så att jag kan gå in och tycka synd om mig själv sen ;)
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Ledig dag

Godmorgon! Idag fick jag lite sovmorgon. Ända till sju, haha. Dagis har stängt idag så det var inget larm som väckte oss klockan sex. Anders väckte mig innan han åkte iväg till jobbet, då hade han dessutom bryggt kaffe (undra vad han samlar plusspoäng för?). Ett betydligt trevligare sätt att bli väckt på än uppvaknandet häromdagen. Det var bara en grej som förstörde morgonen. Internet funkade inte. Katastrof för en rutinmänniska som mig. Jag dricker alltid mitt morgonkaffe samtidigt som jag uppdaterar mig framför datorn. Och när det blir knas med mina rutiner blir jag något sur. Nätet hoppade igång lagom tills jag hade druckit upp kaffet. Men nu så funkar det ju och jag är inne på andra omgången kaffe medan barnen tittar på film i varsin padda. Lugnt och skönt med andra ord :)
 
Förmiddagen blir lugn här hemma med lite tvätt och plock och sedan efter lunch åker vi med Anders till Borås. Han skulle åka dit och hämta lite grejer till jobbet, så då passar vi på att följa med istället för att sitta här hemma och uggla.
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp