Första semesterdagen

Måndag idag och vi har sparkat i gång semestern. Den började precis som vanligt med jobb för Anders del och han har varit borta hela dagen. Eftersom vädret har varit riktigt trist idag så passade jag och barnen (mest jag) på att städa och tvätta. Har knappt gjort något inne de senaste dagarba då det har varit så fint väder, så det var verkligen på tiden.
 
Helgen har varit helt perfekt. I fredags när vi hämtat barnen så blev firade vi in ledigheten med ett besök på Mc Donalds efter barnens önskemål. På kvällen var jag hos Jossan och Marie och bastade och badade medan Anders roade sig på annat håll. En riktigt härlig sommarkväll. På lördagen blev det en lunch och bad ute hos mamma och pappa i Kvinnestad och sen grill hemma på kvällen. Gårdagen spenderade vi hemma med massa bad och sedan en visit hos svärföräldrarna. Vädret har ju varit kanon, så det är lite trist att det är blådigt och kyligt i dag. Vi håller tummarna för att det ordnar upp sig. Det behöver dock inte bli trettio grader varmt utan jag nöjer mig med tjugofem.
 
I fredags gick Kevin sista dagen på dagis och vi fick ordnat med en present. Även fast det inte blev det som jag hade tänkt mig så blev det himla bra. Den blev mycket uppskattad och hänger nu i hallen på dagis.
 
 
 
-Vardagsbetraktelser | |
Upp