Första veckan

Nu har vi avverkat första semesterveckan och tre återstår. Veckan har varit lite kaosartad och barnen retat varandra och testat vårt tålamod rejält. Men vi har också haft det väldigt bra såklart.
 
I onsdags blev det en tur till Dalarna och där vi lämnade barnen hos mormor och morfar i husvagnen över natten. Jag och Anders åkte vidare till Stockholm och spenderade natten där. På torsdag förmiddag blev det lite jobb innan vi åkte och hämtade barnen igen och åkte hemåt. Annars har vi mest varit här hemma och härjat. Helgen bjöd på trevlig umgänge. I fredags var Veronica här och i lördags kom Jossan och Marie hit, alla mina favoriter :) Igår hade vi tänkt en tur till djurparken men vädret var alldeles för svajigt. Istället åkte vi till Ikea där vi tänkte äta lunch, dock tänkte vi om när vi såg den enorma kön. Men jag fick åtminstone köpt nya lamskärmar och lite annat smått och gott. Det slutade med att vi åt sen lunch/middag på Pizza Hut istället. Alla nöjda och glada :)
 
Denna dagen började med jobb. Först var Anders iväg en snabbis och nu har jag gjort lite smått på kontoret. Vi får se vad denna dagen har att erbjuda, något får vi hitta på. Synd att vädret är så jäkla tråkigt. Hade det varit vamrt och sol hade vi ju kunnat vara hemma och bada och greja ute. Men att spendera hela dagen inomhus här hemma känns sådär, då river nog barnen huset ;)
 
När man åker långt får man mysa lite extra i bilen.
En dag bjöd på fint väder och då blev det grillspett till middag.
 
 
 
-Vardagsbetraktelser | |
Upp