Converse

Igår hämtade vi ut ett roligt paket. Barnen blev så glada för sina nya skor och gick runt i dem hemma resten av dagen. Lite stora men de funkar fint ändå, perfekt eftersom de förmodligen kan ha dem till våren sen också. Så jag är nöjd över mitt köp. Och lite avundsjuk.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Tisdag

Ny vecka och full fart mot semestern. Det närmar sig, barnen går sista veckan på dagis innan lite sommarledigt. Sista veckan någonsin för Kevin på dagis, känns fortfarande konstigt. Men först ska vi njuta av lite ledigt blandat med lite jobb och förhoppningsvis mycket sol och bad och roliga utflykter.
 
Vi har haft en riktigt härlig helg. I lördags blev det en tur till Borås och ett besök på djurparken. Införskaffade årskort så att vi kan åka dit ett par gånger under sommaren, så värt. Vi strosade runt och tittade på djuren och åt glass. Fast det bästa var nog att barnen fick rida. Måns älskar hästar och pratar ofta om att han vill rida så nu tog vi tillfället i akt. Kevin vågade sig också på en tur, vilket jag inte trodde då han är lite mer försiktig av sig. Men båda barnen tyckte det var ritkigt roligt och man kunde se glädjen i ansiktet på dem. Det är mammas pojkar det :)
 
I söndags bestämde vi oss för att besöka Ullared eftersom barnen behövde påfyllning i garderoberna. Helt idiotiskt när det är lönehelg egentligen. Vi har ju aldrig varit där förut heller, förutom en gång då vi vände på parkeringen, haha. Men in kom vi och vi hittade en del till barnen. Det gick hyffsat smärtfritt, men vet i fasen om jag kommer åka dit igen. Jag gillar att handla i lugn och ro. Anders däremot kunde tänka sig att åka tillbaka, så då kan jag ju bara skriva en lista och skicka dit honom ;)
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Nya skor

Något som som går åt här hemma är skor, barnen sliter ut sina extremt fort. Det spelar ingen roll om man köper billiga eller dyra, de lyckas alltid slita sönder dem fram på tårna. Sedan behöver de ju ha ett par som de kan ha på dagis och ett par de kan ha när man ska iväg på annat. Jag har länge tänkt köpa Converse åt dem eftersom jag själv tycker de är både snygga och bekväma, men jag har faktiskt varit för snål med tanke på hur ofta jag behöver köpa nya åt barnen och de brukar ligga runt 400-500 kronor i butik. Men igår snubbalde jag in på sportamore.se och hittade ett par för 209 kronor. Kändes som ett riktigt fynd och jag kunde naturligtvis inte låta bli att klicka hem varsitt par åt pojkarna. Ett par röda till Kevin och ett par marinblåa till Måns efter deras önskemål. Nu hoppas jag bara att de passar, annars får vi spara dem till de har vuxit i dem och med lite tur kommer de redan i morgon, eftersom jag inte gillar att vänta på valde jag expressfrakt. Fasen, jag borde ju har beställt ett par nya till mig med.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp