Mitt i veckan

Onsdag idag, men det känns som torsdag. Det är en såndär knepig vecka nu igen när det är midsommarafton och ledig dag på fredag. Det är väldigt glest mellan uppdateringarna här, det går i perioder. Det har snurrat runt en hel del i huvudet det senaste och kanske hade jag behövt skriva av mig en del av mina funderingar. Men allt har sin plats och allt lämpar sig inte här. Eller snarare så är det inget jag vill dela med mig av till vem som helst.
 
Hur som helst så går tiden. Helt sjukt fort dessutom. Kevin har börjat sin inskolning där han ska gå på fritids och i förskoleklass och även haft en liten "avslutningsfest" tillsammans med de andra barnen som nu ska sluta på dagis (även fast en del går kvar fram till semestern). Han ser fram emot att börja skolan. Jag tyckte däremot det kändes lite jobbigt eftersom han inte hamnar i samma klass som sina kompisar, utan endast har två med sig från sitt dagis. Men nu när han varit på inskolningen och träffat och lekt med de andra barnen så känns det bättre. Dessutom vet jag att han inte har några som helst problem med det sociala och att skaffa nya kompisar. Jag har nog bara lite svårt att acceptera att han börjar bli så stor.
 
Vi har även hunnit med årets sommarfest på dagis. Alla fick hjälpas åt och klä midsommarstången som vi sedan dansade runt. Inte min favoritsysselsättning kanske, men barnen tycker ju det är så roligt. Och när man ser glädjen i Måns ögon samtidigt som man hoppar små grodorna så är det bara att hoppa runt och se glad ut. Sen är det faktiskt ganska mysigt att sitta och fika i gräset tillsammans hela familjen.
 
Barnen har också tagit årets första dopp i poolen. De har tjatat i ett par dagar (framförallt Måns) och i går så tänkte jag att om de nu så gärna vill så ska de få göra det. Trodde ju att de skulle tycka det var iskallt och ånga sig rätt fort, men icke då. De stod i en ganska bra stund innan jag tvingade upp dem. Vet inte hur kallt det är då vi inte fått i termometern än, men det kanske är lika bra att inte veta. Nu hoppas vi att det ska bli lite varmare väder så det kan bli mycket bad och vattenlek i sommar :)
 
Förra helgen lånade jag och Anders pappas fyrhjuling och tog en tur ner till sjön. Jag körde naturligtvis ;)
 
-Vardagsbetraktelser | |
Upp