Tisdag

Ny vecka och full fart mot semestern. Det närmar sig, barnen går sista veckan på dagis innan lite sommarledigt. Sista veckan någonsin för Kevin på dagis, känns fortfarande konstigt. Men först ska vi njuta av lite ledigt blandat med lite jobb och förhoppningsvis mycket sol och bad och roliga utflykter.
 
Vi har haft en riktigt härlig helg. I lördags blev det en tur till Borås och ett besök på djurparken. Införskaffade årskort så att vi kan åka dit ett par gånger under sommaren, så värt. Vi strosade runt och tittade på djuren och åt glass. Fast det bästa var nog att barnen fick rida. Måns älskar hästar och pratar ofta om att han vill rida så nu tog vi tillfället i akt. Kevin vågade sig också på en tur, vilket jag inte trodde då han är lite mer försiktig av sig. Men båda barnen tyckte det var ritkigt roligt och man kunde se glädjen i ansiktet på dem. Det är mammas pojkar det :)
 
I söndags bestämde vi oss för att besöka Ullared eftersom barnen behövde påfyllning i garderoberna. Helt idiotiskt när det är lönehelg egentligen. Vi har ju aldrig varit där förut heller, förutom en gång då vi vände på parkeringen, haha. Men in kom vi och vi hittade en del till barnen. Det gick hyffsat smärtfritt, men vet i fasen om jag kommer åka dit igen. Jag gillar att handla i lugn och ro. Anders däremot kunde tänka sig att åka tillbaka, så då kan jag ju bara skriva en lista och skicka dit honom ;)
 
-Vardagsbetraktelser | |
Upp