Fredag

Nu var det ett tag sen sist. Veckan har gått fort, det har mest varit jobb och dagis men vi har även hunnit med lite annat. I onsdags var vi i väg till Alingsås för att kolla Kevins hörsel och han hörde bra (lyssnar lite dåligt emellanåt bara). Efter det blev det fika, extra mysigt mitt i veckan. I går fick vi återigen åka till veterinären med Turbo eftersom två sår spruckit upp och pälsen fastnat där i. Så nu har de rakat honom på sidan och han har fått en tratt. Nu är det mycket lättare att tvätta såren, så han kommer troligvis ha läkt i hop helt nästa vecka. Hoppas han håller sig undan bråk när han får gå ut igen, för nu får det vara bra med veterinärbesök på ett tag. Det är inte bara tråkigt, det är ju dyrt också.
 
Nu laddar vi inför helg, men först ska vi få ordning på denna dagen. Snart har dessutom hela mars gått, fasen vad tiden flyger iväg. På ett sätt vill jag stanna tiden lite, men samtidigt vill jag att tiden ska gå. En spännande tid väntar.
 
Min stackars lilla pälskling ♥
 
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Alltid är det något

Det är väl konstigt att det alltid ska vara något man behöver undra och bekymra sig över? I söndags var Turbo ute på långtur och kom in först när vi gick ut med pannlampa och letade efter honom innan vi skulle gå och lägga oss. När han kommer in känner jag igenom honom och känner en knöl/svullnad bakom frambenet. Tänkte att han kanske fått sig en smäll men när jag tittade efter nogrannare (lättare sagt än gjort med all päls) så syns ett litet sår. Men han äter som vanligt och har varit ute så jag tänkte avvakta ett par dagar. Så i morse gick han ut som vanligt och jag släppte in honom vid lunch och känner då en knöl till på samma sida fast högre upp. Så nu har vi fått en tid till veterinären i morgon för att kolla upp vad det kan vara för något. Jag skulle gissa på att det är någon form av bett, men det är lite konstigt eftersom de är två knölar som kommit med tre dagars mellanrum. Tänk vad smidigt det hade varit om djuren kunde prata och tala om vad som har hänt och hur de mår.
 
Bara att hålla tummarna att det inte är något farligt och att det inte kostar alltför många tusenlappar. Glad över att han är försäkrad i alla fall. Men huvudsaken är ändå att han mår bra. Nu ska jag gå in och titta till honom och invänta resten av familjen som.
 
Det var någon som jamade alldeles väldigt utanför kontoret förut, så han fick komma in en stund :)
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Måndag

Godmorgon! Så var det måndag och ny vecka igen då. Helgen gick alldeles för fort, men vi har haft det himla bra. En helg bara vi två var precis vad vi behövde. Vi har strosat runt i Stockholm, ätit goda middagar, druckit gott och skrattat, sett melodifestivalsfinalen på plats och bara rått om varandra. Sen att jag är lite dum i huvudet emellanåt är ju onödigt, men det är tur att jag har världen bästa och mest förstående man. Vi har haft en fantastisk helg och dessutom visade huvudstaden upp sig från sin bästa sida och bjöd på sol.
 
Igår när vi kom hem blev det kramkalas med barnen som också har haft en bra helg. Vi är så tacksamma över att vi kan få barvakt lite då och då, för ibland måste man få komma bort och andas lite. Det är viktigt att inte glömma bort att man faktiskt är man och fru också och inte bara mamma och pappa. Sådana här små pauser i vardagen är guld värda, speciellt när man har det lite tufft och det har väl alla någon gång.
 
Nu väntar en ny vecka och halva mars har redan passerat. Tiden flyger iväg och det är både spännande och lite skrämmande på samma gång. Men det blir nog bra.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp