Måndag

Godmorgon! Återigen måndag och vi sparkar igång en ny vecka, dessutom den sista för denna månaden. Nästa vecka välkomnar vi juni som är en en sommarmånad, håller tummarna att värmen kommer då också :)
 
Helgen sprang verkligen förbi. Efter jobb och dagis i fredags blev det en sväng till Alingsås för lite handling och sen vidare till Kvinnestad där mamma hjälpte mig att färga håret. Resultatet blev väl sådär, så på lördagen fick vi köpa mer färg. Åkte till mamma och pappa, fick håret fixat och blev bjudna på lunch innan vi lämnade barnen och åkte hemåt. På kvällen var vi i Falköping på Eurovisionfest, mycket trevligt och dessutom blev det ju vinst. När vi äntligen landade hemma vid halv tre hann jag knappt lägga mig innan jag somnade. Söndagen bjöd på en liten sovmorgon och en lugn morgon innan vi åkte och hämtade hem barnen. Sen var vi ganska trötta hela familjen, jag är inte van att vara uppe så sent nu för tiden, haha. Barnen var också trötta efter massa utelek och bus så vi somnade tidigt allihop.
 
Idag är det en typisk måndagsmorgon och datorn vill inte sammarbeta. Men jag hoppas att Anders har löst det nu så att jag kan börja jobba. Jag är ju ganska beroende av att datorn gör som den ska.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Torsdag

Godkväll! Redan torsdag och snart är denna arbetsveckan gjord, fort går det.
I tisdags åkte vi till Borås efter att vi hade hämtat barnen. De var i stort behov av både nya skor och gummistövlar så det blev ett besök på Skopunkten. Ta tre par och betala för två, det är perfekt när man har barn, fyra par skor för en femhundring. Som hittat. Sedan gjorde vi även ett stopp på Ica Maxi och där hittade Kevin skor med Tutles på som han såå gärna ville ha och då ville Måns naturligtvis också ha ett par. Men det var egentligen bara bra, för nu har de ett par att slita på dagis och ett par de kan ha när vi är iväg på annat. Nu är det bara jag som behöver ett par skor också :)
 
Igår var vi på utvecklingssamtal för Kevin och det var mycket positiva saker vi fick höra. Tänk att han är så stor att han ska börja skolan till hösen. Det är stort. Han är definitivt redo för det och tycker det ska bli roligt. Värre är det för mig, jag är absolut inte redo. Nästa vecka väntar föräldramöte i skolan. Känns väldigt vuxet att gå på det, spännande men samtidigt skrämmande. Det blir en väldigt spännande höst i olika avseende.
 
Eftersom ni inte kunde svara på min fråga så får bloggen helt enkelt se ut som den gör. Det är ju mest ni som ittar på den och inte jag ;)
 
Hade mysigt besök på kontoret igår. Turbo ville gärna ha sällskap när det åskade ute ♡
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |

Måndag

Godmorgon. Eller kanske räknas det som förmiddag när man klev upp redan halv sex? Hur som helst så känns det skönt att det är måndag. Efter långhelg är tystnaden på kontoret lite extra välkommen.
 
I helgen har vi hunnit med en hel del. När det bjöds på sol har vi passat på att vara ute och greja, Kevin har cyklat en massa. Vi har också grillat och varit i Kvinnestad och fikat och cyklat lite till. I lördags var vi på fyraårskalas och firade Theodor som fyller år i morgon. Ja, vi har gjort en del annat också men jag kommer faktiskt inte i håg. Haha.
 
Nu laddar vi för ny vecka. Det mest spännande som händer är väl utvecklingssamtal för Kevin på onsdag och lite festligheter på lördag. Behöver också åka och köpa skor till barnen (helt sjukt hur fort de slits ut) men det får bli i morgon. Måste också ringa till fritids och meddela när Kevin ska börja till hösten. Nu kom jag på en massa saker som vi behöver ta tag i. Sedan är det ju jobb också såklart, en del nya saker jag måste sätta mig in i så den här veckan kommer nog gå den också.
 
Här växer barnens solroser som vi planterade för ett tag sen.
 
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp