Måndag

Godmorgon. Eller kanske räknas det som förmiddag när man klev upp redan halv sex? Hur som helst så känns det skönt att det är måndag. Efter långhelg är tystnaden på kontoret lite extra välkommen.
 
I helgen har vi hunnit med en hel del. När det bjöds på sol har vi passat på att vara ute och greja, Kevin har cyklat en massa. Vi har också grillat och varit i Kvinnestad och fikat och cyklat lite till. I lördags var vi på fyraårskalas och firade Theodor som fyller år i morgon. Ja, vi har gjort en del annat också men jag kommer faktiskt inte i håg. Haha.
 
Nu laddar vi för ny vecka. Det mest spännande som händer är väl utvecklingssamtal för Kevin på onsdag och lite festligheter på lördag. Behöver också åka och köpa skor till barnen (helt sjukt hur fort de slits ut) men det får bli i morgon. Måste också ringa till fritids och meddela när Kevin ska börja till hösten. Nu kom jag på en massa saker som vi behöver ta tag i. Sedan är det ju jobb också såklart, en del nya saker jag måste sätta mig in i så den här veckan kommer nog gå den också.
 
Här växer barnens solroser som vi planterade för ett tag sen.
 
 
 
-Vardagsbetraktelser | |
Upp