Onsdag

Hoppsan hejsan vad tiden går. Halva maj har snart passerat och snart är sommaren här. Igår kom ett brev från kommunen med en klasslista och jag insåg att min lilla Kevin faktiskt ska börja skolan efter sommaren. Han ser fram emot det men jag känner mig inte alls redo för det. Jag vill trycka på pause. Kan han inte få vara liten ett tag till?
 
Igår firade vi bröllopsdag jag och min älskade. Tänk att vi redan har varit gifta i tre år. Fast tre år är ju egentligen ingeting när man ser till alla år i har framför oss. Även fast han ofta driver mig till vansinne så skulle jag aldrig vilja vara utan honom. Han älskar mig trots mina fel och brister och de dagar jag är trött på livet så lyfter han upp mig och ger mig trygghet och hopp. Han är min bästa vän och själsfrände, på riktigt. Han har dessutom gett mig två fantastiska söner. Har jag bara mina tre grabbar så behöver jag inget annat.
 
Annars rullar allt på som vanligt och ännu en långhelg väntar. Eftersom det är klämdag på fredag så är det lättast att låta barnen vara lediga, annars skulle de ha lämnats någon annan stans då det är fler avdelningar som går i hop när många barn är lediga. Men vi ska nog hinna med både jobb och skojigheter. I helgen väntar också kalas för min brorson Theodor som fyller fyra nästa vecka. Sedan kan man ju hoppas att det blir fint väder så vi kan vara ute och greja och få ordning på vår trädgård någon gång. Finns så mycket vi skulle vilja göra.
-Vardagsbetraktelser | |
Upp