Torsdag

Godkväll! Redan torsdag och snart är denna arbetsveckan gjord, fort går det.
I tisdags åkte vi till Borås efter att vi hade hämtat barnen. De var i stort behov av både nya skor och gummistövlar så det blev ett besök på Skopunkten. Ta tre par och betala för två, det är perfekt när man har barn, fyra par skor för en femhundring. Som hittat. Sedan gjorde vi även ett stopp på Ica Maxi och där hittade Kevin skor med Tutles på som han såå gärna ville ha och då ville Måns naturligtvis också ha ett par. Men det var egentligen bara bra, för nu har de ett par att slita på dagis och ett par de kan ha när vi är iväg på annat. Nu är det bara jag som behöver ett par skor också :)
 
Igår var vi på utvecklingssamtal för Kevin och det var mycket positiva saker vi fick höra. Tänk att han är så stor att han ska börja skolan till hösen. Det är stort. Han är definitivt redo för det och tycker det ska bli roligt. Värre är det för mig, jag är absolut inte redo. Nästa vecka väntar föräldramöte i skolan. Känns väldigt vuxet att gå på det, spännande men samtidigt skrämmande. Det blir en väldigt spännande höst i olika avseende.
 
Eftersom ni inte kunde svara på min fråga så får bloggen helt enkelt se ut som den gör. Det är ju mest ni som ittar på den och inte jag ;)
 
Hade mysigt besök på kontoret igår. Turbo ville gärna ha sällskap när det åskade ute ♡
 
 
-Vardagsbetraktelser | |
Upp