Hej September

Godkävll! Ny vecka och ny månad, jösses vad det går. Men det gör inte så mycket, jag gillar hösten (när det inte regnar) och längtar faktiskt lite till jul och allt mys som händer innan :)
 
Vi har haft en härlig helg även fast denbörjade lite tråkigt. Vi var hos mamma och pappa i fredags och Kevin ramlade olyckligt och fick en pinne i pannan. Det blev en tur till akuten för att limma ihop pannan och jag måste säga att jag är så stolt över Kevin. Självklart blev han ledsen för att det gjorde ont och såg otäckt ut (jag med, det gjorde liksom ont i mig också) men när vi väl kom in till akuten var han så himla duktig. När vi kom hem somnade vi väldigt gott hela familjen efter en något kaosartad fredagkväll.
 
På lördagen åkte jag, mamma och Kevin till stan för att handla lite och köpa en leksak som vi lovat honom för att han varit så duktig. Anders och Måns var kvar hos pappa och hjälpte honom under tiden. När vi kom hem blev det legobygge och film i soffan. På kvällen kom faster Hanna för lite lördagsmys med barnen eftersom jag och Anders var bjudna till Robban där det vankades TP-kväll (jag coh mitt lag vann givetvis). En mycket rolig kväll och vi ramlade in hemma strax efter ett och hittade ett sovande gäng i soffan.
 
Söndagen var en trött dag, vi är inte vana att vara uppe så sent någon av oss. Men på eftermiddagen var det bara att kamma till sig och återigen åka mot Kvinnestad. Pappa firade födelsedag och det bjöds på fantastiskt god mat. Så våran helg har innehållit det mesta och bortsett från Kevins olycka så har den varit perfekt och vi är taggade för en ny vecka :)
 
Min fina duktiga kille ♥
I en timme slet jag med denna tillsammans med barnen.
TP-kväll hos Robban. Något vi absolut måste göra igen.
 
-Vardagsbetraktelser | |
Upp