Måndag

Godmorgon! Måndag och ny vecka, fast de flesta är ju lediga idag och i morgon också. Anders jobbar dock både idag och i morgon. Skittråkigt, men nödvändigt. Kevin fick gå till dagis idag, dels för att han tycker det är roligt och dels för att jag kan passa på att få lite ordning på hemmet medan han leker av sig ett par timmar. Win-win situation ;)

Vi har haft en himla bra helg i alla fall. I fredags åkte vi till Vårgårda och tog en promenad med mamma och på kvällen var vi på kalas hos min morfar. I lördags fyllde jag år och det jag hade önskat mig var en sovmorgon, dock vaknade jag tidigast av alla. Sen gick vi ut och klippte häcken och tog en liten promenad. Avslutade dagen med grill och lite öl tillsammans med Jossan och Marie. Mycket trevligt! Igår packade vi in barnen i bilen och åkte till Alingsås för att besöka Nolhagaparken och titta på djuren. Det tyckte Kevin var mycket roligt så det får vi göra flera gånger :) På vägen hem stannade vi till i Vårgårda och fikade. När barnen somnat grillade vi och myste i soffan. Helgen kunde knappt bli bättre.

Idag ska jag som sagt röja upp här hemma. Sen när vi hämtat Kevin kanske vi åker till Vårgårda en sväng, beroende på om de är hemma och vill ha dit oss ;) Om inte så åker vi nog i alla fall och säger hej till Anders på jobbet.

-Vardagsbetraktelser | | 2 kommentarer |
Upp