Fredag

Godmorgon! Hoppas att ni haft en fin jul. Det har vi haft. Julaftons förmiddag spenderades hos svärföräldrarna och eftermiddagen hos min moster. Det bjöds på mycket god mat, trevlig sällskap och en massa fina julklappar till barnen (och lite till oss också faktiskt). Det var två trötta barn som stupade i säng på kvällen.
 
Juldagen ägnade barnen åt att leka med alla nya leksaker. På kvällen lämnade vi barnen hos farmor och farfar för övernattning. Jag och Anders var bjudna hem till Jossan och Marie och det blev en mycket trevlig kväll med öl och fyra timmar i badtunnan. Skönt att kunna åka iväg båda två, det är guld värt. För det behöver man verkligen emellanåt.
 
Igår var jag en aning seg när vi vaknade. Men efter lite kaffe och hämtning av barn så började det rätta till sig och vi åkte till Ikea. Kevin har fått ett skrivbord av farmor och farfar så han behövde en stol till det, så det köpte vi. Sen blev det även lite annat smått och gott så som nya bestick, matlådor, filtar och krukor. Hela familjen nöjda :)
 
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska ta oss för. Måns sover fortfarande, Anders är ute och drar el till kontoret och jag och Kevin myser i soffan. Skulle behöva lägga lite tid på hemmet idag, plocka och rensa. Behöver även handla lite mat. Vi får helt enkelt se vad denna dagen bjuder på.
 
Grötfrukost på julafton.
Måns tog på sig ansvaret för prinskorvarna.
Barnen fick fina julklappar, bla. denna som blev väldigt populär.
Barnen lekte med alla nya leksaker. Samtidigt.
Och en muppig bild från juldagen på mig och världens bästa.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp