Måndag

Godmorgon! Måndag och ny vecka igen. Tiden springer förbi och det är inte ens en månad kvar till julafton. Helt galet. Kanske dags att fundera på julklappar? Men först ska det inhandlas födelsedagspresnter till lördagens födelsedagsbarn. Jag älskar att vi alltid är ute i så god tid. Nåja, det får vi se till att klämma in i veckan.
 
Helgen gick fort. Jobbade över lite i fredags och var inte hemma förrän vid fem. Kvällen fick jag spendera själv då barnen somnade tidigt och likaså en sjuk Anders. Lördagen bjöd på en tur till Falköping utan barn och sedan fika i Kvinnestad på eftermiddagen när vi hämtade hem barnen igen. Kvällen såg ungefär ut som i fredags. Sen igår var det jobb som gällde för min del mellan nio och fem. Kom hem till ett kaos här hemma men dock en något piggare man, så vi kunde avsluta helgen med lite söndagsmys med god mat framför tv:n.
 
Nu är det då ny vecka igen och jobb fram till fredag som gäller. Känner att jag redan nu längtar till helgen och att vara ledig två dagar. Det blir skönt! Men nu ska det tvättas och plockas lite här hemma. Hemmet behöver liksom återställes en aning efter helgen.
 
En fredagstrött Måns.
Och en glad Kevin som provade sin nya overall i lördags.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp