Måndag

Oj vad det var tomt här. Jag tänker alltid att jag ska blogga, men det kommer alltid något annat i vägen. Men nu när båda barnen sitter still i soffan så får jag lite ro att skriva. Det är inte så ofta det händer. Att de sitter still samtidigt allstå.
 
Helgen gick alldeles för fort, precis som vanligt. Men den har varit väldigt bra. I fredags var det alla hjärtansdag och Anders överraskade med blommor när jag kom hem från jobbet och Kevin hade gjort ett fint hjärta till mig på dagis. Sen hade vi en riktigt mysig kväll. Lördagsförmiddagen var ganska lugn här hemma och sedan körde vi barnen hem till mormor och morfar. På kvällen hade vi folk här hemma, drack gott, tittade på melodifestivalen och umgick. Mycket trevlig. Söndagen var något seg. Efter att vi hämtat hem barnen så hängde vi mest i soffan.
 
Idag är det återigen jobb som gäller. Jag jobbar sent både idag och imorgon, vilket jag inte gillar spceillt mycket just nu. Eller jag har inga problem med att jobba sent. Men vi går upp as tidigt och sen är det full fart på barnen innan de blir trötta precis lagom innan lunch (Måns hinner ju inte längra sova på förmiddagarna) vilket leder till gnäll och bråk. Sedan ska hjärnan fungera på jobbet i åtta timmar innan man får gå hem och sova fem-sex timmar innan det börjar om igen. Men det blir förhoppningsvis bättre om ett tag.
 
Nu ska Anders strax ta med Kevin till tandläkaren, så då får vi lite tid ensamma jag och Måns. Då blir det förhoppningsvis lite lugn och ro en stund. Sen är det bara att ta tag tvätt, packa barnens dagisväskor, ordna med lunch och hoppas att barnen inte river huset under tiden.
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp