Lördag

Godkväll! Fasen vad tiden går. Maj har kommit och är snart redan förbi. Det gick fort. Men vi har hunnit med en del. Jobb och slit. En tripp till Köpenhamn och Eurovision-final med min älskade samt lite fest hemma, egentid. Kvalitetstid med barnen, vårfest på dagis. Solsken, röj i trädgåren och lite kontorsbygge. Åskoväder och en vattenskadad källare. Mera jobb. Ungefär så har månaden sett ut hitills. Helt okej, bortsett från att källaren blev till en swimmingpool. Men det löser sig säkert bra.
 
Idag har vi varit på dop för barnens lillkusin Otto, väldigt fint och trevligt. Sedan blev det en sväng till Kvinnestad för kaffe och lek med barnens andra kusin Theodor. När vi väl kom hem strax efter sex så var det två trötta barn som åt kvällsmat och slockande på två röda.
 
Annars har det varit en ganska jobbig månad rent känslomässigt. Mycket tankar på vad som borde vara men inte är. Kommer det kännas bättre snart? Antagligen kommer denna månaden alltid vara lite jobbigare än de övriga och den sjuttonde kommer alltid vara något speciellt. Det är svårt att styra och bestämma över sina känslor.
 
 
Eurovison i Köpenhamn.
Kevin har tränat på att skriva.
Pool i källaren (fast här var det bara lite, blev typ 30 cm tillslut)
Vi har fått en ny familjemedlem, Gösta.
Barnen blev friserade av faste Hanna.
Fina killar redo för dop.
 
 
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp