Malmö

Godkväll! Tiden går så fort och vi är redan inne på sista semesterveckan. Vart tog dagarna vägen egentligen? Men jag tror att vi alla i familjen är redo för vardagen och dess rutiner. Det blir spännande med skolstart och annat :)
 
Hela sommaren har vi pratat om att åka till Malmö för att gå på inspelningen av Sommarlov som går på barnkanalen, så i måndags packade vi in oss i bilen och åkte neråt. Efter några stopp på vägen kom vi fram ganska sent till hotellet, så det vi hann med var middag innan vi hoppade i säng. Igår blev det tidig uppstigning för att hinna med hotellfrukosten innan vi behövde checka ut och åka mot inspelningen. Roligt och spännande tyckte barnen, även fast Måns hade lite svårt att sitta still i slutet. Men jag tror att de var nöjda över att få komma dit och se hur det går till när de spelar in Sommarlov. Vi hade tur med vädret också och fick bara någon enstaka regndroppe på oss.
 
När vi åkte från Malmö var de två trötta barn som somnade i bilen. De vaknade lagom till när vi stannade för lite lunch. Sedan fortsatte vi mot Frillesås för att lämna av barnen i husbilen hos farmor och farfar, något som barnen längtat efter hela semestern. Jag och Anders åkte alltså hemåt ensamma, så vi passade på att handla lite extra god middag som vi sedan myste ner oss i soffan med.
 
Lite konstigt att vakna hemma utan att barnen väcker en. Nog för att det är ganska skönt att få ett litet break, men man saknar dem ganska fort. Sedan känns det väl lite extra konstigt för att vi bara är hemma utan att göra något speciellt. Tanken var att vi skulle passa på att måla, men vädret har varit jäkligt opålitligt idag så vi började dagen med lite jobb på kontoret och sedan åkte vi till Borås för lite jobb och shopping. Blev dock inte mycket handlat, men det är mysigt att bara strosa runt utan att ha något att passa. Nu ska vi mysa ner oss i soffan och njuta av lugnet, så får vi se om vi hämtar barnen i morgon eller hur det blir. De har det roligt med både bad i havet, krabbfiske och annat kul, så det går nog ingen nöd på dem :)
 
Finmiddag på hotellet. Pannkaka med tomater.
Mina myskillar.
 
-Vardagsbetraktelser | | Kommentera |
Upp