Kaotiskt

Nu lägger vi två smått kaotiska dagar bakom oss. Igår var vi till Kvinnesta för att titta till mammas och pappas katter. Den ena verkade inte må så bra och hade ont i bakdelen, så vi fick en tid till veterinären och åkte dit. Väl där undersökte de katten och under tiden högg han mig ganska ordentligt i fingern. Katten fick lite smärtlindring och vi åkte hem med honom igen. Väl hemma ringde jag sjukvårdsrådgivningen som tyckte jag skulle åka in och kolla upp bettet eftersom katter kan bära på ganska många äckliga bakterier. Det var bara att packa in barnen igen och skjutsa dem til farmor och farfar medan jag och Anders åkte vidare till jouren i Alingsås. Det gick snabbt och smidigt och jag fick antibiotika utskrivet. Sedan var det bara att svägna in på apoteket vid Ica Maxi och hämta ut tabletterna innan vi åkte vidare och hämtade barnen igen. Halv nio hade barnen kommit i säng och vi fick äta en sen middag i soffan innan vi själva stupade i säng.
 
I morse skulle vi åka och lämna in Turbo hos veterinären för att få hjälp med lite envisa tovor. Åkte förbi Kvinnesta och kollade till August som verkade må lite bättre med fortfarande hade ont. Vi åkte och lämnade in Turbo och när vi är på väg hem ringer mamma som pratat med veterinären. De ville att vi skulle komma in med August igen, så det var bara att åka och hämta honom och åka tillbaka till Alingsås igen. Vid fyra åkte vi tillbaka för att hämta Turbo och då fick vi även med oss August. Så nu är alla katterna där de ska vara, Turbo är fin i pälsen och August har fått smärtlindring. Fyra vändor till veterinären på två dagar och jag håller tummarna för att vi inte ska behöva åka dit igen på bra länge. Känner mig helt matt i kroppen och slut i huvudet efter dessa dagar.
 
Nu blir det god mat, häng i soffan och uppladdning för en tur till Stockholm i morgon. Lite semester och lite jobb. Inge direkta planer på vad vi ska hitta på när vi väl är där men det finns ju en hel del att välja på som vi ska nog komma på något kul som gör alla i familjen glada och nöjda :)
 
Dessa älskade små djur kan ställa till med en hel del huvudbry.
 
-Vardagsbetraktelser | |
Upp